Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dcera mi řekla, že ji Ota chodil osahávat, tvrdí exmanželka muže podezřelého v případu Míši

Autor: ljš, uá - 
1. února 2017
11:33

Čtyři roky mlčela, teď ale vyrazila na policii. Exmanželka Otakara S. (†38), podezřelého v případu Míši Muzikářové (12), tvrdí, že se jí dcera svěřila, že ji muž v době, kdy s nimi ještě žil, osahával.

Paní Iva má s Otakarem S., kterého našli v pondělí oběšeného v jeho bytě na Plzeňsku, dvě malé dcery. Společně ale vychovávali i třetí dceru, kterou měla z předchozího vztahu. Ta se matce v roce 2013, když jí bylo jedenáct let, údajně svěřila, že ji osahával.

Podle dívenky za ní otčím v noci chodil, sedal si k ní na postel a dotýkal se jí. „Prý ležela na břiše a on ji hladil od pasu po nohách dolů,“ řekla její matka Mladé frontě Dnes.

Žena tomu tehdy prý nechtěla věřit a navíc Otakar od rodiny náhle odešel. Televizi Barrandov řekla, že rovnou k Míšině matce, v rozhovoru pro MfD ale uvádí, že důvod dodnes nezná.

S dcerou se po zmizení Míši rozhodla jít na policii. U výslechu byly ve čtvrtek, tedy několik dní před tím, než se její exmanžel oběsil. „Policisté mi řekli, že Otakar S. byl hlavním podezřelým v případu ztracené Míši, a že pokud by ho neobvinili v této kauze, stíhali by ho za zneužívání mé dcery,“ uvedla žena. Kriminalisté jí údajně také potvrdili, že obtěžovaných dětí mělo být víc.

Otakar S. byl totiž údajně zhruba před rokem vyšetřován policií kvůli podezření ze sexuálního obtěžování dívky v Míšině věku. Tu měl údajně nalákat na sociálních sítích, kde prý vystupoval jako třináctiletý chlapec.

V televizi se Oty zastávala

Iva S. ale poskytla rozhovor i televizi Prima, kde se exmanžela zastávala. „Každý má svoje mouchy, ale že by někomu takhle ublížil, jak oni říkali, to ne,“ řekla. Obavy ale vyjádřila vůči matce pohřešované Míši. „Aby moje děti byly ve společnosti nějaké paní takovéhle, která propaguje fašismus. Neuspěla jsem ani u soudu,“ uvedla.

Pro Blesk otočila

Když Míšinu matku Ivu oslovila redaktorka Blesku, popřela, že by se jí dcera před lety svěřila. „Policisté za mnou přišli sami. Ptali se, jestli něco bylo, jestli dcery něco prožily, jestli byly nějak obtěžované,“ řekla. Co vypověděly, prý neví. „Já u těch výslechů nebyla. S dcerami jsem se o tom nebavila,“ prohlásila. Dodala, že nechce mít problémy s policií kvůli tomu, že něco řekla.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

1946 ( 1. února 2017 18:34 )

martina.k ( 1. února 2017 18:29 )

Jj, chapu, tak to je masakr

jojoano ( 1. února 2017 18:16 )

Máš pravdu myslím si to taky a už jsem to tu psala.Kdyby tady na diskusi někdo něco věděl s určitostí nemusela by tu probíhat diskuse jestli Míša žije nebo se jí někdo zbavil.Není divu když se Ota oběsil že je v podezření právě on proč by se jinak věšel.

1_3_4 ( 1. února 2017 18:11 )

Vidím, že ti to udělalo dobře, tak si posluž. Co tam má ještě?

dingous ( 1. února 2017 18:07 )

to nevadí, bum-blb-bác 1234 čest národa zachrání, jako jediná inteligentní, nepomlouvající a vlastně vůbec bulvár nečtoucí, etikou oplývající skvělý vzor lidství, jako sorry...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání