Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smutný konec pátrání: Tělo nalezené u Orlíku patří zmizelé Nikole

Autor: aba - 
17. ledna 2017
09:48

V pondělí v podvečer se tragicky zakončilo pátrání po Nikole z Nymburska, kterou policisté bohužel našli mrtvou. Dívka, která dlouhodobě trpěla psychickými problémy, nejspíše spáchala sebevraždu.

„Dobrovolní hasiči nalezli po šesté hodině večerní v katastru obce Solenice v těžko přípustném terénu mrtvé tělo,“ potvrdila pro server tn.cz policejní mluvčí příbramských policistů Monika Schindlová.

Podle informací bylo tělo nalezeno pod skalní vyhlídkou a případ policie vyšetřuje jako sebevraždu. Nikola pobývala v komunitě Kaleidoskop v Solenici. Toto sdružení podporuje lidi s dlouhodobým duševním onemocněním a Nikola se v komunitě léčila. Trpěla poruchou osobnosti a depresemi, v minulosti se již několikrát pokusila o sebevraždu.

V pátek ale bez rozloučení odešla a už se nevrátila. Centrum dalo vědět její matce až po dvou dnech, kdy se nevrátila, a ta okamžitě zalarmovala policii. Bohužel už Nikolu živou nenašli.

sheba ( 18. ledna 2017 09:01 )

Blackfight ( 18. ledna 2017 08:49 )

Na celé situaci mne nejvíc asi fascinuje reakce národa. Místo vzdychnutí nad promarněným životem jsme se spojili a společně diskutujeme o tom, jak je vlastně dobře, že umřela, že byla blázen atp. K tomu vám můžu říct jediné - VY jste právě ten důvod, proč se lidi jako Nikola musí léčit v organizacích jako je Kaleidoskop. Tvoříte kolem sebe stálé nepříjemné a ohrožující prostředí, které křehká mysl mladé holky neunese. Čím si asi musela projít pokud třeba četla komenty u prvních článků o jejím zmizení? Klidně jste ji mohli ve skoku podpořit. Ale krev na svých rukou nevidíte. To díky depersonalizaci komentářů, za které se necítíte být zodpovědní. Většiny lidí tady mi je líto. Temné životy plné nenávisti. Udavte se.

zvonik54 ( 18. ledna 2017 03:06 )

Carmine, mám stejný názor jako Ty, ale jsem zticha. Až možná někdy dojde k lámání chleba, přidám rád svou ruku k dílu za tzv. zrušení bestií. Žádnou ambulantní léčbu pro ně za všechny mrtvé a ekonomicky zbídačelé po r. 1989, o kterých zkorumpovaná média dnes vůbec nepíší. Jsem stále zticha a čekám na příležitost.

kikina00 ( 18. ledna 2017 02:27 )

 hhahaha o jednu cesko dršku miiiiň super takove kome tare prece mate radio cesi

rbwtrnava ( 17. ledna 2017 22:23 )

 vyvyjebane bleskacke kurvi, Vy mozete byt radi, ze si tie vase uchylne primitivne clanky niekto cita a este viac tie vase dementne diskusie a nie pchat nam sem tie vase uchylne reklamy. Kazdy den sa modlime za vasu skazu vy SVINE

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání