Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásné missce chrstl expřítel kyselinu do obličeje: Přijde o zrak, bojí se lékaři

13. ledna 2017
11:42

Zhrzený milenec chrstl bývalé missce kyselinu do obličeje! Italka Gessica Notaro (28) bude po hororovém útoku muset na plastickou operaci a doktoři se obávají, že přijde o zrak. Exmilenec obvinění odmítá.

Bývalá Miss Itálie Gessica Notaro skončila v nemocnici. Před jejím domem ji měl napadnout bývalý milenec a chrstnout jí do obličeje kyselinu. Kráska utrpěla vážné popáleniny v obličeji a na nohou. Doktoři se navíc obávají, že přijde o zrak.

Policie po útoku zadržela 29letého Jorgeho Edsona Tavarese, bodyguarda původem z Kapverd. Misska mu loni v srpnu dala kopačky a Taveres patrně rozchod neustál. Gessica Notaro proti němu totiž později vznesla obvinění ze stalkingu a získala soudní zákaz přiblížení. Taveres odmítá, že by bývalou partnerku napadl on.

Gessica Notaro se stala Miss Itálie v roce 2007. Po účasti v soutěži začala kariéru v televizi. Od roku 2014 také pracuje jako trenérka v delfináriu v Rimini. Právě tam se s bodyguardem seznámila. „Vždycky se usmívala a byla tak optimistická. Její matka je tím naprosto zdrcená,“ řekl kamarád deníku La Repubblica.

Stavros ( 13. ledna 2017 16:03 )

Co by jsme taky chtěli od černé huby že jo.

londynskypes ( 13. ledna 2017 16:00 )

to jsou ty jejich kratkodobe vztahy kdo ma vic na konte a velkého!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání