Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Holčička (†9) měla svědčit proti muži, který ji zneužil: Dostala infarkt a zemřela

Devítiletou holčičku zabil infarkt způsobený stresem ze soudního slyšení s mužem, který ji zneužil.
Devítiletou holčičku zabil infarkt způsobený stresem ze soudního slyšení s mužem, který ji zneužil.  (Autor: Reprofoto Youtube, Twitter, Facebook, archiv)
Autor: lm - 
4. prosince 2016
18:57

Teprve devítiletá dívenka zemřela na infarkt! Ten jí patrně přivodil intenzivní stres, který prožívala před plánovaným soudním slyšením s mužem (56), který ji měl sexuálně zneužít. Dívka proti němu měla svědčit.

Devítiletá holčička z Turecka známá pouze pod iniciály Y. K. prodělala silný infarkt pouhé dva dny před soudním slyšením s mužem, který ji měl sexuálně zneužít. Podle doktorů patrně neunesla stres a zkolabovala. I přes okamžitý převoz do nemocnice boj o život prohrála.

Dívenku údajně napadl dědeček (56) její kamarádky, u které si zrovna hrála. V nestřežené chvíli ji odlákal a sexuálně zneužil. Holčička pak utekla domů a vše pověděla rodičům, kteří zalarmovali policii.

Násilník skončil v poutech a později byl propuštěn na kauci. Policisté ho obvinili ze sexuálního zneužívání dítěte. Holčička po incidentu přestala chodit do školy, v noci se pomočovala a bála se být sama. Jak se soudní slyšení přibližovalo, byla čím dál více neklidná.

„Moje dcerka byla po tom incidentu velmi vyděšená a teď dokonce přišla o život. Udělám vše, co je v mých silách, aby byl ten muž potrestán,“ běduje zdrcený otec holčičky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání