Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pedofil v třineckém parku škrtil nahou holčičku (6): Podezřelý je ve vazbě!

Autor: kaj - 
5. října 2016
12:51

Spadla klec. Pedofil (44), který údajně v třineckém lesoparku v první říjnové pondělí znásilnil školačku (6), je za mřížemi. Do vazby ho poslala ostravská státní zástupkyně.

Holčička se zaběhla z vycházky se školní družinou. Nahou se známkami škrcení na krku na ni narazila u potoka náhodná svědkyně. Policisté následně chytili podezřelého ze znásilnění. Je teď ve vazbě. „Detaily případu ale v tuto chvíli nebudeme zveřejňovat z důvodu probíhajícího vyšetřování,“ vyjádřila se k případu státní zástupkyně Jarmila Alizeyová.

 

Podle místních lidí jde o Reného N. (44). „Chodil vždycky sám a nosil džínovou bundu. Navštěvoval hospody Banketka, U Sherlocka a Pod padákem. A když šel, usmíval se jako dement. A pravděpodobně si školu chodil obhlížet,“ sdělila Blesku žena, která si přála zůstat v anonymitě.

 

Pedofil nezaútočil v Třinci poprvé?

Letos v srpnu neznámý muž lákal dítě do stejného lesoparku na exotické zvíře. Chlapec s ním nejprve šel, ale poté utekl. Není vyloučeno, že i tehdy byl u toho obviněný pedofil (44) z Třince.

jasnovidec01 ( 5. října 2016 15:58 )

 Družinářku hnát k odpovědnosti,čubka co dělala ,že si nevšimla že jí chybí dítě??????? dát jí pořádný flastr aby si u téhle práci už neškrtla.chudák malá holka,měly jí hlídat a pak se jí chudince stane tohle.

marlen52 ( 5. října 2016 15:41 )

jak říkám špalíček sekerčičku a je po pedofilovi

sores ( 5. října 2016 15:39 )

Dokud nebude zákon aby pedofilům a těm co znásilní dítě kastrace budou to dělat dál! Kastrací by se to hodně omezilo, stačilo by pár případů a pak by si přeci jen dal každý do.bytek bacha prznit dítě.

vosavopruz ( 5. října 2016 13:02 )

A když šel, usmíval se jako dement...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání