Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Školačku (13) znásilnilo 137 pedofilů, ale za mřížemi skončili jenom tři

Autor: shp - 
12. srpna 2016
23:31

Když jí bylo 13 let, unesl ji pedofil od školy a znásilnil ji. Poté ji na Facebooku vylákal další, který ji znásilňoval celé dva roky, a dokonce ji prodával dalším úchylům. Angličanku Paulu Smith (nyní 22, její jméno je vymyšlené) během té doby zneužilo 137 pedofilů. Nejhorší je, že za mřížemi skončila jenom hrstka.

Pedofilové cestovali z celé Velké Británie, aby si mohli nebohou dívku zneužít. Paula nyní tvrdí, že si sociálka i škola jasně přehlédly známky toho, že je zneužívána.

A i práce policistů je pochybná. „Dala jsem policie 137 jmen, spoustu z nich i s SPZtkami aut. U některých dokonce, kde pracují,“ řekla Paula listu Birmingham Mail. Jenže to nestačilo.

Policie ale řekla mé mámě, že to, co se mi stalo, je tak velké a promyšlené, že se mohou soustředit jenom na hlavní osoby,“ dodala smutně Paula. Dnes je sama matkou dvou malých dětí.

Strážcům zákona se nakonec podařilo za zneužívání zatknout učitele Williama Hannu (66), jeho přítelkyni Dianne Whitehouse (61), která mu pomáhala v páchání hrůz, a Iana McGlassona (50).

Policisté měli spadeno ještě na další dva pedofily, ale ty svoji vinnu přiznali spácháním sebevraždy. Paula byla dost odvážná na to, aby o zneužívání promluvila. Jizvy na duši ale nezmizí nikdy.

Nezadat ( 6. února 2018 16:53 )

Zbytek má imunitu v Bruselském parlamentu a proto jsou zákony tak pojeebané.

Zobrazit celou diskusi