Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Plzeňská záchranka jela pro zraněného motorkáře: Do cesty jim skočil jelen

VIDEO: Plzeňská záchranka vezla zraněného motorkáře: Do cesty jim skočil jelen.
VIDEO: Plzeňská záchranka vezla zraněného motorkáře: Do cesty jim skočil jelen.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
3. října 2016
11:21

Nepříjemný zážitek si ze sobotního zásahu odnesla posádka záchranky z Plzeňského kraje. Po cestě k zásahu se střetli s divokým zvířetem!

Místo záchrany lidského života čekal při projížďce šumavským lesem posádku záchranky pořádný šok. V sobotu se kousek od Modravy vyboural motorkář, který utrpěl těžká zranění, včetně otevřené zlomeniny.

Podle serveru Krimi-Plzeň.cz vyrazil na místo vrtulník i pozemní záchranná služba. Právě ta ovšem do cíle nedojela... Do cesty jim totiž doslova skočil obří jelen. Záchranka jelena nabrala čelně, zvíře nepřežilo.

„Řidiči jsou trénovaní, aby při střetu se zvěří neuhýbali a volant drželi rovně ve směru jízdy. Ve velké rychlosti střetu pravděpodobně nezabráníte, ale dostanete smyk a buď skončíte v kotrmelcích v poli, nebo v horším případě čelně ve stromě. Záchranná služba má právě s následky takových manévrů bohaté zkušenosti a sami nejlépe vědí, jak takové nehody dopadají,“ řekl mluvčí záchranky Martin Brejcha.

borjar ( 3. října 2016 20:00 )

Je třeba omezit motorkáře, na svědomí mají nějak moc nehod . Policie vybavená rychhlojedoucim Superbem je nestíhá . Vybavit policajty ještě rychlejším autem ?

star666 ( 3. října 2016 13:15 )

Tak alespon jim umyl predni sklo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání