Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slepá matka 20 let pohřešovala syna: Mrtvola ležela celou dobu v ložnici!

V tomto domě bylo tělo syna objeveno.
V tomto domě bylo tělo syna objeveno.  (Autor: Google Street View)
Autor: red - 
27. září 2016
20:19

Dlouhá léta nevěděla, kam zmizel její syn. Po dvou dekádách objevili jeho mrtvolu v druhé ložnici v domě. Ležel tu oblečený na matraci na zemi. To není zápletka z hororu od Alfreda Hitchcocka, ale realita z New Yorku.

Rita Wolfensohn dlouhá léta žila v dobře vybaveném dvoupodlažním domě v Brooklynu. Po smrti manžela se starala o dvě děti – Michaela a Louise. Michael zemřel v roce 2003 ve věku 38 let. Louise, jemuž by letos bylo 49 let, nikdo z příbuzných neviděl přes 20 let.

Když Rita letos v září skončila v nemocnici, její švagrová Josette zaskočila k ní do domu, aby jí zabalila nějaké věci. V druhé ložnici na ni ale čekal šok. Na matraci na zemi ležela mrtvola ve značném stadiu rozkladu, oblečená v džínech, tričku a ponožkách. Přivolaní muži zákona měli pocit, že se ocitli v hororu Psycho.

Vyšetřovatelé předpokládají, že postarší žena vůbec nevěděla, že její syn v domě zemřel. Jeho mrtvola se totiž nalézala v pokoji, ve kterém byla spousta odpadků. Žena totiž trpí chorobným hromaděním věcí. Právě odpadky pak mohly přebít pach rozkládajícího se těla. Podle policie to vypadá, že muž zemřel přirozeně. Identitu oběti, přesný čas a příčinu smrti určí až nařízená pitva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání