Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Robert pláchl z Věznice Odolov: Utekl za přítelkyní

Autor: ČTK - 
27. září 2016
12:57

Policie pátrá po pětatřicetiletém vězni Robertu Novákovi, který v polovině září uprchl z nechráněného pracoviště v Červeném Kostelci na Náchodsku. Muž si trest za majetkové delikty odpykával ve věznici Odolov na Trutnovsku. Dosavadní pátrání po vězni bylo neúspěšné. Novák uprchl zřejmě kvůli přítelkyni, která za ním nepřišla na návštěvu.

Prohlásila to mluvčí náchodské policie Eva Prachařová. Letos jde o několikátý útěk vězně z odolovské věznice. Novák v neděli 18. září odpoledne nenastoupil do autobusu, který vězně odváží z Červeného Kostelce zpět do Odolova.

Podle policie je uprchlý muž asi 190 centimetrů vysoký, je střední postavy a má hnědé vlasy. Odolovská věznice patří k nápravným zařízením s dozorem a dohledem. Umísťují se do ní odsouzení, kterým soudy vyměřily jen krátké tresty, protože spáchali méně závažné trestné činy.

Letos v polovině května utekli z věznice dva vězni, policisté je zadrželi druhý den na Náchodsku. V červenci a poté v září uprchl vězeň Hynek Chromec. Policisté jej vždy krátce po útěku zatkli na severní Moravě.

maledivy2016 ( 27. září 2016 13:32 )

Clintonová je pro svět naprosto nejhorší kandidát. prolhaná,křivá a zlá baba-každý kdo četl její mejly to potvrdí. spolu s to druhou ludrou-Madelein, mají krev na rukou.evidentně za ní stojí židovské klany.,zbrojařské lobby a další zakuklení vrazi. a komu fandí US média potažmo naši poskoci US je evidentní. pečlivě vybraná fota babizny s rozdlábenou tlamou od ucha k uchu a pečlivě vybraná fota Trumpa z tisíce jiných v nelichotivých grimasách. a dodatek: divím se té hnusbabě Merkel že měla tu drzost navštívit naši republiku po spoluúčasti na zničení Evropy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání