Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Už týden policie pátrá po Danielovi: Mohl se stát obětí trestného činu

Policie pátrá po mladíkovi, mohl se stát obětí trestného činu.
Policie pátrá po mladíkovi, mohl se stát obětí trestného činu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce, ČTK - 
27. září 2016
16:17

Už od 19. září pátrá policie na severu Čech po jedenadvacetiletém Danielovi. Celý případ je o to závažnější, že existuje šance, že se Dan stal obětí násilného trestného činu. Dan odešel po rvačce se známým z domu v Kunraticích u Cvikova a od té doby se nikomu neohlásil.

Daniel Bočák odešel z domova v noci z neděle na pondělí. Večer před tím měl konflikt se svým známým. „Při této fyzické potyčce pohřešovaný utrpěl přesně nespecifikované zranění v obličeji a v souvislosti s tím by mohl mít i zdravotní problémy,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté ale nezjistili, že by byl mladý muž někde ošetřen, či dokonce hospitalizován. „Je však možné, že vyhledal případné ošetření mimo zdravotnická zařízení či někoho požádal o pomoc. Mladík se k lidem chová přátelsky a vyhledává i jejich společnost,“ dodal mluvčí.

Policie proto žádá veřejnost o spolupráci. Pokud mladík někoho oslovil s žádostí o pomoc při ošetření zraněného obličeje či ho někdo viděl, může své svědectví sdělit policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na lince 158. Policie zároveň prověřuje možnost, zda se mladík nestal obětí trestného činu. Daniel B. je vysoký 170 až 180 centimetrů, je střední postavy. Má rovné hnědočerné vlasy a hnědé oči.

ajulina ( 27. září 2016 17:44 )

s kym a proč se popral vědí jen ti dva kluci si do huby daj to je snad normalni ne ?? dacan ?? toho kluka znám a jeho rodinu a neni problémovej a určitě ne dacan je to kluk... odsuzovat a neznat to je jednoduchý no tak prosím když nic nevíte tak nepište hlouposti ..... každý by ste si měl zaméct před svým prahem ...

naidka ( 27. září 2016 17:11 )

Mluvčí policie: " Mladík se k lidem chová přátelsky a vyhledává i jejich společnost". A při tom vyhledávání společnosti se sem tam přátelsky popere.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání