Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na D1 se srazil náklaďák s autem, které řídil vozíčkář: Zemřela mladá žena

Autor: ljš, mal - 
21. září 2016
14:44

Vyhasl mladý život. Při nehodě, kvůli které je uzavřena D1 na 14. kilometru ve směru na Prahu, zemřela asi pětadvacetiletá žena. Dodávka, v níž jela zřejmě s handicapovaným mužem, narazila do náklaďáku.

Směr na Prahu je uzavřen, protože na místě přistává vrtulník záchranné služby, řekl po druhé hodině mluvčí středočeské policie Jakub Vinšálek. Podle mluvčí středočeské záchranné služby Petry Effenbergerové byl později vrtulník odvolán.

"Mladá žena utrpěla zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval smrt. Letecká záchranná služba byla odvolána," uvedla Effenbergerová. Při nehodě byl lehce zraněn i muž, kterého záchranáři ošetřili a transportovali na chirurgii do krčské nemocnice.

Video  Při nehodě na D1 zemřela mladá žena  - David Malík
Video se připravuje ...

K nehodě došlo podle svědků v momentě, kdy se náklaďák vyhýbal odstavenému kamionu. Řidič osobního auta už bohužel nedokázal na jeho manévr zareagovat a narazil do něj.

Podle informací Blesk.cz řídil osobní vozidlo handicapovaný muž, který je zřejmě otcem zemřelé ženy. V autě vezli také pejska, o kterého se po nehodě postarali hasiči.

Před místem nehody se tvořily několikakilometrové kolony. Provoz byl obnoven po půl páté.

lynx ( 21. září 2016 19:14 )

Takurčitě! A s pravděpodobností hraničící s jistotou byly oba kamiony polské. Protože v koloně kamionů před Brnem je ze dvou set kamionů stopadesát polských.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání