Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapce (†5) roztrhala smečka problémových psů: Pokousali i sousedku majitele

Autor: dce, jp - 
19. září 2016
15:14

Tragédie, která stihla rodinu z Lužce nad Cidlinou, patrně nemá obdoby. Teprve pětiletého chlapečka na návštěvě u známých roztrhala smečka problémových psů. Místní si na ně stěžují již delší dobu. Policie celou věc dál vyšetřuje.

K tragédii došlo v neděli odpoledne v Lužci nad Cidlinou na Královéhradecku. Pětiletý chlapec přišel s tatínkem na návštěvu ke známému. Na dvoře u branky se dospělí zapovídali a chlapec se rozeběhl na druhou stranu pozemku za stodolu. Dospělí už tragédii nedokázali zabránit...

Zde ho napadl jeden ze psů majitele domu. Podle TV Nova není vyloučeno, že se přidali i další psi. „Chlapec utrpěl závažná zranění, kterým podlehl, uvedl policejní mluvčí Jan Čižovský. Policie rodině chlapečka poskytla psychologickou pomoc. Zatím nebyl nikdo obviněn a probíhají výslechy a další vyšetřování.

Rodina vlastní osm psů - belgické ovčáky, boserona, kavkazského pasteveckého psa a křížence středně velkých plemen - některé v kotcích, některé na volno. Problémoví psi nejsou mezi obyvateli oblíbení, problémy s nimi se totiž objevily už v minulosti.

Utíkali, samotnému majiteli zakousli prase a sousedovi potrhali ovci. „I mě už napadli. Už pětkrát!“ postěžovala Blesku si žena, která bydlí v domě hned vedle pozemku majitele psů. „Vždycky si našli nějakou cestu a utekli. I když se dal plot, tak ho rozkousali a dostali se k nám na pozemek. Byla jsem na schodech, když na mě dva psi skočili a shodili mě z nich. Později mě kousli tady do nohy,“ ukázala žena.

Psů se bojí i řada lidí okolo. Nikdo z nich si však podle zdejšího obecního úřadu oficiálně na něj dosud nestěžoval a to zřejmě kvůli tomu, že nechtějí dělat zle. Pavel H. podle sousedky zatím dostal jen podmínku pod pokutou 50 tisíc korun, pokud mu psi zase utečou. „Když sem po této tragédii přišel záchranář, který je zároveň zdejší, tak majiteli psů hodně vynadal a mě říkal, že jsem to měla řešit už dřív a udat ho,“ dodala sousedka.

dzambulka007 ( 19. září 2016 21:40 )

Pokud jim nevlezla do kotce, tak není, za to ty určitě s touto přiblblou reakcí.

dzambulka007 ( 19. září 2016 21:38 )

Ty musíš být někdo od té debilní vražedkyně, když i sem přilezeš se jí zastávat. Vidím, že demenci máte v rodině.

kdoasi ( 19. září 2016 21:34 )

Ty debile,když nevíš,jak to bylo s přejetím toho děcka,tak se nevyjadřuj.

ninga ( 19. září 2016 20:35 )

A co sousedka? Taky je hňup, že se nechala pokousat?

dzambulka007 ( 19. září 2016 20:21 )

Tatíček je hńup ještě větší, dobře věděl, že soused má smečku ostrých psů a stejně tam kluka vodil. Bylo to jeho dítě, on se měl o něho starat, idiot nezodpovědný. Už se těším, až ho dementní soudce nechá jít bez trestu protože, "už je potrestaný dost", jako všechny ty kretény, co si děcka různě pozabíjí a nejde o neštastnou náhodu, ale neuvěřitelnou debilitu a nezodpovědnost. V některých případech si myslím, že se těch děcek podvědomě chtěli zbavit, protože těžko věřit pouhé blbosti. Třeba u té krávy, co couvala autem, přestože jí u zadku auta běžely dvě děcka, z toho jedno dvouleté, které samozřejmě spadlo pod kola a přejela ho. A soud tuto vražedkyni nechal jít. Prý už je potrestaná dost. K blití.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání