Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická smrt Adama (†14) v libereckém bazénu: Byl vymodlené dítě!

Autor: mka, msy - 
7. září 2016
05:01

Tragédie zasáhla Liberec a okolí. Adamova smrt se zdá být naprosto zbytečná. Rodiče jsou z toho zdrceni a událost je pronásleduje na každém kroku. Chlapec byl totiž jejich jediné a vymodlené dítě.

Matka chlapce vidí jeho tvář všude, kam se podívá. Doma ji pronásleduje. Byl to její jediný syn, dítě, kterého si s mužem vysnili. Vzhledem k vyššímu věku obou rodičů je teď už nepravděpodobné, že by měli další děti.

Otec i matka se snaží situaci zvládnout, ale je to téměř nemožné. Na duši je uklidňuje aspoň fakt, jak reaguje okolí a Adamovi kamarádi. Všichni s rodinou soucítí, u školy vytvořili pietní místo a chlapce chtějí doprovodit i na pohřbu.

Zesnulý hoch se byl v sobotu odpoledne koupat s kamarády z fotbalu v libereckém bazénu. Podle ostatních dětí se Adam vytratil, když si hrály na honěnou. Nejprve se po něm dívaly samy, po čase dostaly strach a zavolaly na pomoc i plavčíky. Jenže ani poté se chlapec nikde neobjevil. K pátrání se posléze připojil i Adamův otec, který nakonec v devět hodin večer zavolal na policii.

Až o další dvě hodiny později bylo tělo dítěte nalezeno v odtokovém potrubí atrakce divoká řeka, které sice měla chránit bezpečnostní mřížka, ovšem dle výpovědí návštěvníků prý chyběla. Adamovi už se bohužel nedalo pomoci, zemřel na udušení. Případ nyní vyšetřuje policie.

lobotom ( 9. září 2016 01:22 )

Ale já jsem přesvědčený, že to nikdo úmyslně nepoškodil. Byl to takový křáp, že se to utrhlo při přisání těla. Diskutabilní je možná tak to, zda se k tomu přiblížil náhodně nebo úmyslně. Ale i kdyby, mělo to být zabezpečené pro všechny případy. Tradiční tolerování nebezpečných věcí, jen aby někdo nepřišel o investice a zisky. Podobně jako u mnohých smrtících potravin.

lobotom ( 9. září 2016 01:02 )

Evidentně jde o chybu zabezpečení bazénu. I kdyby tam nakrásně vlezli sami, i kdyby po úmyslném utržení mřížky, to prostě má být udělané tak, že holýma rukama nesmí jít poškodit. A pochybuji, že tam s sebou měli páčidlo. Už ale při pohledu na fotku v aktuálním článku je vidět, že ta mřížka byl nějaký šmejd. Takže opět zřejmě diktatura zisku volného trhu kapitalismu a jeho oběti.

nyxx ( 7. září 2016 19:54 )

Dejte už s těmi články pokoj, to je hnus, jak na takových věcech bulvár parazituje.

Elion ( 7. září 2016 19:40 )

 Přesně tak.Na 99,99% s bleskem žádný rodič nemluvil,vše si vymysleli. To víte,prachy nesmrdí...

lesanka ( 7. září 2016 14:42 )

Strašná a zbytočná smrť mladého chlapca.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání