Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Kdo je pilot vrtulníku z benzinky? Nebyl tu poprvé, říká čerpadlářka

To je on, pilot vrtulníku, který si zalétnul natankovat na slovenskou benzinku!
To je on, pilot vrtulníku, který si zalétnul natankovat na slovenskou benzinku!  (Autor: Archiv Blesku, Facebook.com)
Autor: dce, kon - 
11. srpna 2016
17:53

Že už jste viděli leccos a jen tak něco vás nepřekvapí? A co chlapík, který na benzinku přiletí vrtulníkem, natankuje a zase odletí? Přesně to se totiž stalo na Slovensku. A pilotem vrtulníku byl Čech.

Záběry od slovenské benzinky oblétly i Česko. Neuvěřitelný kousek, který předvedl český pilot, se totiž jen tak nevidí. Vrtulník u benzinky je totiž opravdu kuriozitou – zvlášť když si tam doletí sám.

Navíc to podle TV Markíza, která na událost upozornila, nebylo poprvé, což potvrzují i slova vedoucí čerpací stanice. „Už tu v minulosti tankovali do bandasek a pak to na louce přelili do vrtulníku. Tentokrát ale přijel pán s doprovodným vozidlem a přišel se zeptat, jestli může vrtulník až sem. Myslela jsem si, že si dělá srandu a řekla mu s úsměvem, jak je libo. No a najednou tu začal přistávat,“ řekla Blesku Erika Ledňová.

Pilot jí prý navíc slíbil, že se zase někdy ukáže. „Je to Pražák a létá sem za kamarádem. Tentokrát měl s sebou i syna. Koupili si něco k pití, mladý si vybral autíčko, a pak pokračovali dál,“ dodala šéfka pump, kde si muž tentokrát natankoval 130 litrů.

A kdo je vlastně onen pilot? Blesk.cz se podařilo vypátrat jeho identitu. Jmenuje se Igor S. a tvrdí, že jeho „kousek“ není až taková rarita. Již zítra vám přineseme další exkluzivní informace a rozhovor s pilotem.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání