Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Muž z Mostu nakazil tři další virem HIV: Je mezi nimi i 15letý chlapec!

Autor: uá - 
14. července 2016
15:24

Mezi svými četnými partnery roznášel HIV Zdeněk Pfeifer (48) z Mostu. I když od září 2013 věděl, že je nakažen, stýkal se dál s desítkami partnerů, s nimiž měl nechráněný styk. Tři z nich, včetně jednoho chlapce (15), tímto smrtícím virem nakazil.

Policisté prověřovali přes 3000 kontaktů z jeho mobilů. Zjistili, že od doby, kdy se o svém nakažení dozvěděl, měl 27 pohlavních styků s 23 muži, což je ale zřejmě jen zlomek skutečného počtu jeho sexuálních partnerů. Stíhají ho proto za těžké ublížení na zdraví a šíření nakažlivé nemoci. „Do měsíce by měl být podán návrh na obžalobu,“ uvedl vyšetřovatel Milan Rychnovský.

Potíž je v tom, že Pfeifer, který na gay seznamkám fungoval pod přezdívkami Sexrakeťák nebo Freeboy, se před spravedlností skrývá v Thajsku. „Podle posledních poznatků se zdržuje ve dvou městech v oblasti Phuket. Je na něj vydán mezinárodní a evropský zatýkací rozkaz,“ uvedl další z vyšetřovatelů Pavel Záhumenský. Dodal, že pokud se nepodaří Pfeifera dopadnout, bude stíhán a souzen jako uprchlý. Hrozí mu až 12 let vězení.

vosavopruz ( 14. července 2016 18:20 )

15letý chlapec chtěl tablet tak si ho nechal strkat do pr.dele a má HIV.Hrozná doba

Ruudazvostravy ( 14. července 2016 17:28 )

 Bezva,sifilýdu a žlutou zymnicy máme pot kontrolou,ale ta zdrclá mr*tka nám tu fut bude dělat ňákou prasečynu.Vona bi se možná mjela vipravyt raketa do vesmýru a týdle bů*zeranti bi tam mohly fšecki votletět založyt sy f souhvjezdí bejka svou komunytu.

Samo ( 14. července 2016 17:26 )

V žádném případě by homosexuálové žijící v partnerském svazku neměli dostat zákonnou možnost osvojit si děti z kojeneckých ústavů či dětských domovů. Něco jiného je osvojení partnerova potomka, tam bych jim to povolil ale nic jiného. Ať je to jako je, je to přece úchylka a u té ani lékaři- psychiatři neví jak se dál vyvine.

demiro ( 14. července 2016 16:42 )

Buzeranti jsou prasata s podporou žvanirny a Sobotkovy vlády.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání