Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kamarád Týnky z Proseka: Zabila ji kombinace alkoholu a léků!

Autor: dce - 
15. července 2016
05:01

Co se stalo Týnce z Proseka? Policie nad záhadnou smrtí mladé dívky stále mlčí. Jeden z jejích kamarádů nám ale prozradil, že ji mohla zabít nešťastná náhoda!

Smrt teprve šestadvacetileté Týnky stále otřásá hlavním městem. V sobotu ráno ji na Proseku našel soused. Ležela bezvládně před vchodem do paneláku. A podle všeho tam nebyla déle než půl hodiny...

V sedm ráno totiž s kamarádem odcházela z baru, kde strávili předchozí večer. V půl osmé už byla mrtvá. Jenže co se stalo? Policisté podezřelé úmrtí vyšetřovali i jako vraždu, v pondělí ale podle výsledků pitvy cizí zavinění vyloučili.

Jeden z Týnčiných kamarádů nám prozradil, co ji podle něj zabilo. „Myslím, že brala už delší dobu léky. Pokud to tentokrát přehnala s alkoholem, tak má její úmrtí jasné vysvětlení,“ uvedl s tím, že rozhodně nebyla žádná alkoholička závislá na lécích. „Měla svou míru a za tu nikdy nešla. Neopíjela se, ale teď jí to asi nesedlo,“ dodal.

Pro Týnku si navíc už před rokem přijela domů sanitka - dívka podle mnohých zkolabovala kvůli stresu a přepracování. „Zkolabovala před rokem, protože si toho nabrala moc a vše se snažila stihnout. Angličtinu, vejšku, přítele...,“ řekl Blesk.cz jiný Týnčin kamarád, který si přál zůstat v anonymitě.

majojo ( 15. července 2016 20:41 )

 Nějak se mi nechce věřit, že by odcházela z baru, nepotácela se, nešlapala si na jazyk - a za půl hodiny byla mrtvá?

agent ( 15. července 2016 17:39 )

pro hlupáka každý hlupák

pekaaaros ( 15. července 2016 12:46 )

Je to smutný no. Ale stačila mně věta "přepracování, stres" a hned jsem věděl, která uhodila. Praha. Co k tomu říct? Stres, stres, stres, stres, přepracování, vysokej tlak, stres, stres, léky, léky, léky, léky, stres, stres, osobní kouč, osobní kouč, stres, osobní kouč, stres, léky, léky. .. Myslím, že ve znaku prahy by místo věžiček měly být stres, léky na nervy a osobní kouč. To jsou totiž tři věci, který dělají dnešní Prahu Prahou.

pomooooc-hori ( 15. července 2016 12:42 )

Ty jeden starej šmejde, starej se o svoje haranty, a nestarej se o to, o čem howno víš. Sám sedíš v propoceným tílku celý dny u netu a tvoji smradi šlapou chodník.

pralinen ( 15. července 2016 10:39 )

A podle ceho soudite, ze byla neslusne devce? Mela pritele, studovala VS a ze podle fotky nevypadala dle Vasich predstav neznamena, ze "chlastala a fetovala". Achjo, radsi hejtujte na celebritky, ty si to zaslouzi spis

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání