Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kamarád o podezřelé smrti Týnky z Proseka exkluzivně: Něco tu nesedí!

Autor: dce - 
14. července 2016
05:00

Záhadná smrt mladičké Týnky z Proseka hýbe Prahou již od soboty. A nikdo stále neví, co se vlastně stalo. Policie vyloučila cizí zavinění, a v případu tak zamíchala kartami, jako jsou drogy, zdravotní komplikace nebo sebevražda. Týnčin kamarád ale proti podobným nařčením protestuje a říká: „Něco tu zavání!“

Šestadvacetiletou Týnku našel v sobotu před vchodem do paneláku na Proseku soused. Bylo mu hned jasné, že dívka jenom nespí. Záchranáři pro ni už nemohli nic udělat a policie začala záhadnou smrt vyšetřovat. Dokonce to chvíli vypadalo, že došlo k vraždě, to ale později policie vyvrátila – cizí osoba Týnčinu smrt nezavinila. Co se ale stalo?

Ve hře zůstává příliš mnoho možností – Týnku navíc kvůli kolapsu už před rokem odvezla sanitka do nemocnice. Zkolabovala před rokem, protože si toho nabrala moc a vše se snažila stihnout. Angličtinu, vejšku, přítele...,“ řekl Blesk.cz Týnčin kamarád, který si přál zůstat v anonymitě.

Týnku nedávno přijali na vysokou školu, stejně tak i jejího stálého přítele Jakuba. Plánovali společnou budoucnost a najednou se vše zhroutilo jako domeček z karet. Ani Jakub neví, co se vlastně stalo. „Je to všechno hrozně čerstvé a bolí to,“ řekl.

Týnčin kamarád má ale jasno. Týna byla laborantka, její ‚zdravotní problém‘ byl, že byla až moc zodpovědná. To, co se stalo, mne dost sebralo. Nepamatuju, že by byla někdy tak opilá, že by nedošla domů a nevyvenčila psy. Že by Týna nechala pesáky 10–12 hodin doma bez venčení? Něco zde nesedí, a to velmi!“ prozradil.

cid2000 ( 14. července 2016 16:21 )

Bohužel smutné.Naše společnost i politici jsou vůbec morálně v ha.jz-l.u: Jinak je zajímavé, že jsou všude zablokované diskuze na téma:Poslankyně spojila gaye, děti a sex. Co se jí honí hlavou a co způsobila? Sluníčkáři nechtí vědět názor heterosexuálních občanů,kterých je většina!Dnešní společnosti vládnou a učují normy pro žití rodin homosexuálové, přinejmenším bisexuálové!Je to móda,defakto společenská a pracovní nutnost dávat na odiv homosexualitu!Je to v dnešní době VIP nóbl společenský doplněk, spíše norma i v politice!Navíc homosexuální jedince masivně podporuje stát,státní úředníci,ministři,předseda vlády!adopce,sex,manželství,....homosexuálům je vše otevřené!!Ten, kdo je normální,je heterosexuální je na obtíž v dnešní době!Normální norma je být buzerant na druhou a jste jednička a Cool !!! Navíc showbusiness a noviny,módu,butiky,velké množství novinářů jsou homosexuálové,kteří ovládají tyto branže a vévodí informačně na plné čáře!!Běžným heterosexuálním rodinám vážení odzvonilo!!Časem se ta laťka bude posouvat dál a dál.Bohužel........

nezadat1 ( 14. července 2016 14:31 )

Pletete se,ten nemá žádné IQ a v ZOO opice mu nařezali a vyhodili z klece,protože už to nemohli z blbem vydržet.

ninga ( 14. července 2016 12:47 )

sheba: Holka byla dospělá, pracovala, pařit šla v pátek a v sobotu asi laborantky do práce nechodí, tak kde je problém? Měla se u tebe hlásit na večerku?

ninga ( 14. července 2016 12:43 )

Nesmíš všude vidět svou povedenou rodinu

ejvm1712 ( 14. července 2016 11:59 )

Nastoupit na vysokou lze fakticky v jakémkoliv věku. Studující vysoké školy může studovat a přitom pracovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání