Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vozidlo mi naboural žabák, až ho potkám, tak si to s ním vyřídím, tvrdil policistům opilý řidič

Vozidlo mi naboural žabák, až ho potkám, tak si to s ním vyřídím, tvrdil policistům opilý řidič.
Vozidlo mi naboural žabák, až ho potkám, tak si to s ním vyřídím, tvrdil policistům opilý řidič.  (Autor: Profimedia, archiv Blesk)
Autor: dce - 
8. července 2016
12:37

Za hlupáky měl strážníky městské policie opilý řidič z Ostravy. Vůz mu podle jeho slov naboural žabák, kterého si prý podá. Vlastní vinu na poničeném voze samozřejmě odmítl s tím, že nemůže řídit, protože má vyslovený zákaz řízení.

Městské strážníky v Ostravě informoval o nehodě v noci 6. července náhodný svědek. Mělo se jednat o podnapilého řidiče, který naboural zaparkovaný vůz. Díky popisu dokázali strážníci vůz rychle najít.

Netrvalo dlouho a vypátrali i dva opilé mladíky, kteří obhlíželi škody na vlastním nabouraném autě. „V okamžiku, kdy jeden z mužů hlídku městské policie spatřil, spontánně vykřikl: ‚To auto jsem neřídil, je nabourané, ale jen tady stojí.‘ Následně doplnil: ‚Já jsem k vozidlu přijel, vlastně přišel a vůbec jsem ho neřídil.‘ Svěřil se také s tím, že auto ani řídit nemůže, jelikož mu byl uložen zákaz řízení,“ uvedl mluvčí městské policie Michal Maršo.

Aby druhý z opilců nezůstal pozadu, zareagoval památnou větou: Vozidlo mi naboural žabák, až ho potkám, tak si to s ním vyřídím.“ Strážníci věc předali k šetření státní policii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání