Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Policie pátrá po nenapravitelném recidivistovi: Hledají ho už podesáté

Policie pátrá po recidivistovi. Už podesáté...
Policie pátrá po recidivistovi. Už podesáté...  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
19. června 2016
18:21

Recidivista z Prahy je už podesáté na útěku! Lubomír Stránský (46) se vyhýbá trestnímu řízení poté, co porušil podmínku. Bylo po něm proto vyhlášeno celostátní pátrání.

Lubomír Stránský má v trestním rejstříku mnoho škraloupů. Namátkou loupež, zpronevěra, krádež nebo maření úředního rozhodnutí. Recidivista byl navzdory tomu propuštěn z výkonu odnětí svobody se zkušební dobou do září 2015. Ve vězení se ale příliš nenapravil a na svobodě znovu páchal trestnou činnost.

Od roku 2011 po recidivistovi bylo vyhlášeno už devět celostátních pátrání. Teď policisté přidali další. Stránský se totiž vědomě vyhýbá trestnímu řízení a skrývá se před policisty.

Hledaný je asi 170–175 cm vysoký, je hubené postavy a má krátké hnědé vlasy a zelené oči. Měl by se pohybovat po hlavním městě, pravděpodobně v Nuslích a na Pankráci.

Jestliže víte, kde se muž nachází, nebo jste ho viděli, kontaktujte neprodleně linku 158.

 

 

lesnismes ( 26. července 2016 10:41 )

Tak to jsou opravdu seriozni delikty! MARENI SOUDNIHO ROZHODNUTI ,loupez(mnoho(verim ze skoro vsichni) politiku krade jako straka a jsou porad na svobode ci si osedelo par mesicu!!!.Perverzni vrahy pousteji v cesku z vezeni po sedmi letech a tohodle troubu nam tu prezentuji jako nebezpecneho zlocince??!! A mi ho jako mame jit udat az ho uvidime??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání