Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Řídil opilý a na Opavsku zabil manželku s pětiletým synem: Policie muže obvinila

Autor: ČTK - 
4. května 2016
14:57

Policie obvinili šestatřicetiletého muže, který koncem března opilý havaroval ve Skřipově na Opavsku. Při kolizi tehdy zemřela třiatřicetiletá žena a pětileté dítě. Další tříleté utrpělo zranění. Podle dechové zkoušky měl řidič v krvi téměř 1,5 promile alkoholu. ČTK to řekla mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

„Obviněn byl z usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky. Ve vězení může strávit až deset let," uvedla mluvčí.

Nehoda se stala 27. března po 09:00. Dodávka se čtyřmi lidmi narazila do stromu. Část posádky museli z vozidla vyprostit hasiči. Pětiletý chlapec a třiatřicetiletá žena zůstali zaklínění uvnitř automobilu.

Po příjezdu posádek zdravotnické záchranné služby nejevili známky života. Poté, co se je hasičům podařilo vyprostit, museli zasahující lékaři konstatovat u obou smrt. Tříletý chlapec byl v době zásahu při vědomí a mimo ohrožení života, lékař u něj neobjevil vážnější vnější poranění. Řidič byl zraněn lehce.

sores ( 4. května 2016 17:20 )

 Chlapi jsou s.vině když sedají ožratý za volant navíc s děckem! Kéž by z.dechnul hroznou smrtí, dobyte.k co si nedokáže odříct chlast před jízdou!

soorry ( 4. května 2016 16:45 )

To není dodávka, to je combi, Toyota Yaris verso. Dodávka má pouze 2 sedadla. Trest psychický je napořád, ten soudní odezní.

moiaza ( 4. května 2016 15:16 )

 Já bych ho vůbec netrestal. Potrestal se sá. Jestli má nějaké svědomí, vhodí si kolem krku provaz sám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání