Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Řidič z Plzně vezl v autě pilu: Při nehodě ho pořezala!

Autor: ljš - 
3. května 2016
19:58

Pila jako gilotina! Stačilo málo a řidič auta, které v úterý havarovalo v Plzni, mohl za svůj nerozum zaplatit i životem. Ve svém voze totiž bez zajištění převážel kotouč pily, který ho pořezal.

K nehodě došlo v úterý v 06:35 ráno v plzeňské ulici Morseova. Dvaašedesátiletý řidič fordu nedal přednost škodovce a došlo ke srážce. „Nárazem bylo vozidlo Ford odhozeno vlevo v jeho směru jízdy, kde se střetlo s vyvýšeným obrubníkem. Pak se vozidlo převrátilo přes střechu, kdy došlo ke střetu s kovovým oplocením a dalším zaparkovaným vozidlem,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Řidič navíc podle serveru Krimi-Plzeň.cz ve svém autě převážel celou řadu nástrojů, včetně asi půlmetrového kotouče pily. Ten nebyl ve voze nijak zajištěn a po nárazu tak v autě nekontrolovaně „létal“ a zranil i řidiče. Záchranáře ho proto převezli k ošetření od fakultní nemocnice.

„Celková škoda na poškozených věcech byla vyčíslena 241 tisíc korun. U obou řidičů policisté vyloučili požití alkoholických nápojů před jízdou dechovými zkouškami,“ dodala mluvčí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání