Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda na Olomoucku: Auto vletělo do sloupu, spolujezdec zemřel

Autor: ČTK - 
2. května 2016
19:23

Nikdo nechápe, jak se to mohlo stát! V Dolanech na Olomoucku narazilo v pondělí odpoledne na přehledném úseku osobní auto do sloupu. Při nehodě zemřel spolujezdec, další dva lidé z posádky auta byli zraněni, z toho jeden těžce.

Nehoda se stala na tahu mezi Olomoucí a Šternberkem kolem 16:30. "Osobní vozidlo z dosud přesně nezjištěných příčin vyjelo ze silnice a narazilo do sloupu. Při nehodě došlo ke zranění osádky vozidla, podle prvotních informací jeden člověk zemřel," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Nehodu na místě stále vyšetřují policisté.

 

Podle mluvčího záchranné služby Pavla Vysloužila při nehodě zemřel muž, který seděl ve voze na zadním sedadle. "Řidič byl na umělé plicní ventilaci s mnohačetnými zraněními transportován do nemocnice vrtulníkem. Jeho spolujezdec utrpěl pohmožděniny hrudníku a do nemocnice byl při vědomí převezen sanitkou," uvedl mluvčí.

Objížďka vede po silnici směrem na Bělkovice-Lašťany, z opačné strany je směrem na Dolany odkláněna doprava u čerpací stanice, poté směrem na Bělkovice -Lašťany.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání