Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Záhadný nález mrtvoly a vážně zraněného na Mladoboleslavsku: Nehoda, rvačka, nebo vražda?

Autor: ljš - 
25. dubna 2016
14:16

Šla si zaběhat a u cesty mezi Bukovnem a Vincem na Mladoboleslavsku našla mrtvého muže a dalšího těžce raněného! O tom, co tragédii předcházelo ani kdo oběti jsou, se zatím nic neví. Ve hře jsou tři scénáře.

Těla obou mužů našla běžkyně v neděli odpoledne. Cestu, u níž ležela, přitom poměrně hojně využívají cyklisté. Dá se proto předpokládat, že k tragédii, která úmrtí a zranění předcházela, došlo pravděpodobně za bílého dne, nepříliš dlouho před jejich objevením.

Událost, připomínající nález dvou obětí taxivraha u Uhříněvsi před dvěma lety, místní velmi vyděsila. Cestu prý totiž velmi často využívají k procházkám a policie zatím nevyloučila, že muže napadl někdo třetí.

Přestože na této komunikaci auta příliš k vidění nebývají, musí se stále počítat i s variantou, že muže mohl někdo srazit a od nehody ujet. Třetí možností pak je, že se na cestě poprali mezi sebou a rvačka pak měla fatální následky.

Policisté nyní v případu nařídili soudní pitvu a spoléhají také na výslech přeživšího. Ten utrpěl středně těžká poranění hlavy. „Nekomunikoval, nicméně sám dýchal,“ uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová. Po zajištění životních funkcí ho záchranáři přepravili do nemocnice v pražských Střešovicích. Vyslechnout ho chtějí, jakmile to jeho zdravotní stav dovolí.

Video Na Boleslavsku našli jednoho mrtvého a jednoho zraněného muže. - Aktu.cz
Video se připravuje ...

nyxx ( 25. dubna 2016 15:08 )

Záhady byly odjakživa, jen se o nich před 89 rokem nepsalo a navíc neexistoval ani bulvár.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání