Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Useknu Fridrichové hlavu, vyhrožoval moderátorce anonym. Jde po něm policie

Autor: mka - 
26. března 2016
05:22

Smrt Fridrichové by měla blahodárný vliv na společnost! Česká televize by se měla vystřílet jako Charlie Hebdo! Sekání hlav by se mělo zavést i v Česku – začít by se mělo s nacistickou hlavou Fridrichové. Takové příspěvky si o sobě v únoru přečetla Nora Fridrichová a další reportéři z České televize. Teď po autorovi agresivních příspěvků pátrá policie.

Investigativní novináři musí být připraveni na to, že při práci někomu šlápnou na kuří oko a že v některých situacích se mohou stát terčem nadávek a výhrůžek. Většina z nich tvrdí, že kdo není schopen se z takovýchto výhrůžek „oklepat“, pro tuto práci se pravděpodobně nehodí.

Moderátorka pořadu 168 hodin ale byla v šoku, když si o sobě a svých kolezích z České televize přečetla urážky a výhrůžky veřejně napsané na Facebooku. Je zvyklá, že takové slovní útoky se realizují obvykle anonymními dopisy a emaily.

Spolu s moderátorem a dramaturgem pořadu Reportéři ČT Markem Wollnerem se obrátila na právníka a podali na autora agresivních příspěvků trestní oznámení. Tomu podle zákona za výhrůžku zabitím nebo těžkou újmou na zdraví může hrozit až rok ve vězení.

Policie nyní bude vyšetřovat, zda se skutečně jednalo o výhrůžky. Jejich autor je ale již mezitím ze svého profilu smazal. Že by se přece jenom zalekl možné soudní dohry?

Většina novinářů totiž podobné výpady proti svým osobám právně neřeší, takže si muž možná ani neuvědomil, na jak tenký led se pouští. Autor příspěvků se nicméně brání, že nešlo o výhrůžky ale o přirovnání.

 

valduk ( 27. března 2016 01:39 )

Lehni tu prasopse židobolševickej, sám si ty ***e rudej až na paty, krom mozku, ten je promodralej až fialovej, ja je bezkrevnej a myšlení neschopnej. Hovado zkurvený rasozrádný jedno, takový jak ty na kůl! Z celou zkuurvenou famílijej, ať se ty vaše prašivý chazarský geny nešířej v naší rase!

krllo ( 26. března 2016 17:03 )

 Kdyby ji vyhrozoval obrizkou, tak by ho multikulti naopak ocenili. Fridrichova by mela mit pred kamerou burku, aby neurazela nase fanousky islamu.

cipisek254 ( 26. března 2016 11:18 )

mescalin: Poněkud chabý pokus o vtip.

krllo ( 26. března 2016 11:12 )

Podle tveho slovniku musis byt jeji bracha Po zhlednuti jeji fotky se mi jen zvrdl kufr. Tomu tvuj fotr rika onanie ?

krllo ( 26. března 2016 11:09 )

 Co je na Fridrichove verejnopravniho ? Kdo ji tam drzi a za co ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání