Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Žena do vězení posílala drogy: Vězni se v dopisech domů zase chlubí fotkami

Autor: dce - 
4. února 2016
17:08

Vězňům se na výkonu trestu snaží rodinní příslušnici leckdy přilepšit - posílají balíčky s cigaretami, sladkostmi a dalšími věcmi. Mezi nimi se ovšem často najdou nelegální drogy. Podobným případem se nyní zabývá policie v Plzni.

Nejrůznější drogy nacházejí pracovníci vězeňské služby na těch nejneobvyklejších místech – mimo jiné i v propiskách nebo za poštovní známkou! Ve hřbetu desek knihy se je pokusila do věznice v Plzni propašovat jednatřicetiletá žena.

"Obviněná poštou zaslala do věznice zásilku, adresovanou odsouzenému muži. Služební pes ji označil jako podezřelou a při následné prohlídce bylo zjištěno, že obsahuje mimo jiné sáčky s krystalickou látkou, kdy se podle výsledků odborného vyjádření z oboru kriminalistiky odvětví chemie jednalo o pervitin," uvedla podle serveru Krimi-Plzeň.cz policejní mluvčí.

Ženě nyní za trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami ve stadiu pokusu hrozí až pět let ve vězení.

Věznice ovšem neřeší jen zásilky, které do věznice přicházejí, ale i ty, které z nich odcházejí. Zhruba jednou nebo dvakrát do měsíce najdou i fotografie pořízené přímo ve věznici, a to nelegálně drženým mobilem. Takové fotografie se často objevují na facebookových profilech vězňů.

gabreta ( 5. února 2016 01:15 )

Otevřít pro mukly kamenolom, aby se nemuseli tahat s činkama!!

rumungro ( 4. února 2016 23:50 )

Drtivá většina vyžrané psychopatické menšiny.

pavel215_klafunda ( 4. února 2016 18:52 )

Slovo anál se objevuje v téměř každém tvém debilním příspěvku, homosexuelní buserantská socko!

pavel215_klafunda ( 4. února 2016 17:45 )

Vždycky v tom má ale prsty zajebaný bachař.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání