Lucčini rodiče si smrt dcery nedokážou vysvětlit. Stále neznají důvod, proč zmizela, a obrovské podezření v nich vzbuzuje také místo, kde byla po deseti dnech nalezena. „Nechápeme, že tam mohla být celých devět nocí bez povšimnutí… Myslíme si, že všichni věděli o tom, že ji hledáme. Jak je možné, že tam předtím nebyla a po devíti dnech se tam našla podchlazená?“ ptal se otec ve svém prohlášení.

To vyvěsil na svůj Facebook v sobotu ráno po probdělé noci, kterou s manželkou strávili v slzách v dceřině pokojíčku. Právě tam pak uplakaný táta Blesku popsal nejhorší okamžiky svého života. „Vyzvali mě k identifikaci dcery. Lucinka vypadala, jako by spala. V žádné křeči, v žádné bolesti, nic. Umrzla, nebo neumrzla?“ ptá se pořád dokola.

Policie sice uvedla, že po ohledání místa nálezu vyloučila cizí zavinění, rodina je ale dál přesvědčená, že za Lucčinou smrtí musí být někdo další. „Někdo se podle mého bál, že ho Lucka prozradí. Už to bylo po 10 dnech hodně dlouho. Tak se jí prostě zbavil,“ řekl zdrcený táta.

Lucka zmizela 5. ledna. Odešla od zapnutého počítače jen s mobilem.
Autor: Facebook.com

Opuštěný počítač, čas úmrtí a modrá dodávka: 8 záhad kolem smrti pohřešované Lucky (†16)

Fotogalerie
15 fotografií