Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jonáka čeká znovu soud! Dcery po něm chtějí miliony za Discoland Sylvie

Autor: lm - 
5. ledna 2016
22:17

Ivan Jonák v brzké době znovu stane před soudem! Tentokrát ho tam ženou vlastní dcery, který po něm chtějí peníze za Discoland Sylvie. Jonák ale tvrdí, že je na mizině.

Jsou tomu skoro dva roky od doby, kdy Ivan Jonák po dlouhých 18 letech znovu okusil svobodu. Skoro dvě dekády si totiž za mřížemi odpykával trest za objednání vraždy manželky. Někdejší král pražského podsvětí v první řadě plánoval, že po propuštění vrátí slávu svému zašlému podniku Discoland Sylvie. Jenže to se mu nemusí podařit...

Jonák totiž v blízké době znovu stane před soudem! Tentokrát kvůli dcerám, kterého žalují o vyplacení jejich podílu na Discolandu. Veronika a Sylvie chtějí po otci každá pět milionů. Svých podílů by se rády zbavily a zpeněžily je. „Chtějí peníze za každou cenu, takže navrhujou, aby se to prodalo,“ řekl Jonák portálu iDnes.cz, který o kauze informoval. Jonák ale peníze dle svých slov nemá a od propuštění žije z invalidního důchodu a díky štědrosti kamarádů.

Loňský znalecký posudek odhaduje úhrnnou cenu budovy a pozemku na 6,8 milionu korun. Každá z dcer by tak měla dostat asi jen 1,7 milionu, což je oproti požadované částce velký rozdíl. Jonák se navíc obává, že bude muset budovu srovnat se zemí, protože má prý narušenou statiku po výbuchu varny pervitinu.

Prodej či převod navíc znemožňuje zástavní právo, které bylo na Discoland k 31. prosinci 2015 uvaleno kvůli dluhům. Podle portálu má totiž Jonák na sebe psanou jednu exekuci a jeho dcera dokonce devět.

meverickx ( 6. ledna 2016 09:54 )

Jonák ,,Jonák.,,.,. ty jsi KO:KOT .,. záměrně to píšu velkým písmem ,,.Taky jsi mně rozbrečel--- se Kájínkovi nedivím

frantacizek ( 6. ledna 2016 09:46 )

další celebrita taky retardů Blesku. Vy hovada píšete o takových, jací sami jste. A tohle tlustý vekslácký hovado má stejné potomky, jaký je on sám.

suov ( 6. ledna 2016 07:48 )

Discoland byl Jonákuv nebo jeho dcer?

pavel215_klafunda ( 6. ledna 2016 04:33 )

Je na výplatní listině ODS, ví toho na ně asi hodně.

pavel215_klafunda ( 6. ledna 2016 04:30 )

Koukám, že máš taky super mindrák z Babiše, krávo tupá! Ale tenhle zločinecký prasopes byl vždycky jen kovaným odeesákem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání