Už je to tak. Ivan Jonák se na stará kolena dočká dalšího potomka. "Ano, můžete mi gratulovat. Jana je v osmém měsíci těhotenství," přiznal Blesk.cz Jonák, který se nového přírůstku do rodiny nemůže dočkat. 

Jonák, na kterého milenka Jana Vejtasová alias Plamínek čekala dlouhých 18 let, se dokonce pochlubil i pohlavím očekávaného miminka. "Bude to kluk, další následovník Jonáků. Musíme převálcovat ty muslimy," žertoval majitel Discolandu Sylvie.

Jonák si těhotnou zrzku, která se kdysi živila jako striptérka, s hrdostí fotí. Velmi něžně se tiskne na její těhotenské bříško a dává tak svému Plamínkovi najevo svou neutuchající lásku.

Miluje ji natolik, že dokonce přemýšlí o svatbě. "Ještě ale nevím, jestli si mě vezme. Všechno je to v jednání," prozradil Jonák a pevně věří, že ho jeho milá neodmítne.

Bývalý král podsvětí na svou mladičkou lásku z dob minulých myslí ve dne v noci. Její obraz má totiž pověšený v obýváku, kde čas od času pobývá také se svou expartnerkou Jaroslavou Jánskou, zvanou Jahůdka, a jejich synem Adamem.

Jonák s Jánskou randil po vraždě své manželky Ludviky. Rok po otevření slavné diskotéky Discolandu Sylvie mu porodila syna Adama. Poté byl Janák vzat do vazby a k soudu, kde si vyslechl rozsudek o 18 letech odnětí svobody, už přišel s novou milenkou Plamínkem.

Fotogalerie
8 fotografií