Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Kvůli sociálním dávkám v Šumperku žena napadla a zbila pracovnici úřadu práce

Kvůli sociálním dávkám napadla a zbila pracovnici úřadu práce.
Kvůli sociálním dávkám napadla a zbila pracovnici úřadu práce.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
15. prosince 2015
12:09

Kvůli nevyplaceným sociálním dávkám napadla podle policie v pátek dvaadvacetiletá žena pracovnici šumperského úřadu práce. Povalila ji na zem a bila pěstmi, před dalším útokem ji nakonec ochránili až její kolegové. Žena musela vyhledat lékařské ošetření a skončila v pracovní neschopnosti. Agresorku policisté obvinili ze dvou trestných činů, řekla dnes ČTK šumperská policejní mluvčí Marie Šafářová.

Mladá žena si na úřednici počkala před budovou Úřadu práce v Šumperku ve Štefánikově ulici. "Obviněná úřednici, která právě vystoupila z vozidla, povalila na zem a několikrát ji udeřila pěstí do oblasti krku a zad. V napadání jí nakonec zabránili další zaměstnanci úřadu, kteří byli svědky celé události," uvedla policejní mluvčí.

Podle policie žena při incidentu častovala nadávkami i ostatní účastníky a vyhrožovala jim, že je rovněž zmlátí. "Důvodem jejího útoku byly nevyplacené sociální dávky, přičemž výplatu těchto dávek měla v kompetenci napadená úřednice. Poškozená zaměstnankyně úřadu práce při napadení utrpěla zranění, se kterým vyhledala lékařské ošetření. V současné době je v pracovní neschopnosti," dodala policejní mluvčí. Policisté mladou ženu na místě zadrželi a obvinili ji z násilí proti úřední osobě a z výtržnictví, za což jí hrozí až čtyři roky vězení. Stíhána je na svobodě.

Podobný případ řešili policisté minulý týden ve čtvrtek také na přerovském úřadu práce. Dvaatřicetiletý muž tam zdejší pracovnici vyhrožoval újmou na zdraví. Při odchodu bouchl dveřmi a ženu počastoval vulgárním výrazem. Incident vyšetřují policisté jako nebezpečné vyhrožování.

nyxx ( 15. prosince 2015 16:09 )

Jaký nás? Ty jsi snad Američan? A jestli žiješ v cizině, tak to je taky fuk, tady v diskuzi děláš akorát machra a stejně jsi Čech pořád, když ses tu narodil. Takový hvězdy, jako jsi, to mám fakt nejradši.

profisport ( 15. prosince 2015 16:00 )

 Cesi jsou lůza, Západní Evropa ví proč vás má za zlodejsky cigose!

stupurak10 ( 15. prosince 2015 15:29 )

To je jedno jak žena vypadala ale je fakt že dneska si úředníci z lidma hrají hlavně že se baví co budou vařit a jaké dárky si budou kupovat a nezajímá je co potřebuje obyčejný člověk.

hofihofi ( 15. prosince 2015 15:13 )

A jak to predem vite blbecci, ze to byla cikanka, vite prd a uz tad\ rviz rasisti,

karllos.dc ( 15. prosince 2015 14:38 )

Bylo to jistě zasloužilá 22-letá matka čtyř dětí českého původu s cig*áns*kými kořeny = politika tohoto státu, akorát si je tak vychováváme(cig*áns*ká pakáž), tak se nemůžeme divit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání