Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pomozte: Boženka zmizela v pátek třináctého a dosud se nevrátila

Policisté vyhlásili pátrání po pohřešované patnáctileté Boženě Muszynské.
Policisté vyhlásili pátrání po pohřešované patnáctileté Boženě Muszynské.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
18. listopadu 2015
13:11

Policisté vyhlásili pátrání po pohřešované patnáctileté Boženě Muszynské ze Šumperska. Dívka odešla z domova v pátek, rodině však dosud o sobě nedala žádnou zprávu. Policisté se s žádostí o pomoc obracejí také na veřejnost.

„Matka dívky v pondělí policisty kontaktovala s tím, že její dcera odešla z domu v pátek 13. listopadu ve 14:00 a neví kam. Dcera doma zanechala dopis, kde uvedla, že se vrátí domů a že matka o ni nemá mít strach. Dosud se však nevrátila, ani o sobě nepodala žádnou zprávu a matka neví, kde je,“ uvedla policejní mluvčí.

 

Dívka je vysoká 165 centimetrů, je štíhlé postavy, má dlouhé vlnité černé vlasy. V době odchodu z domu měla na sobě černou bundu s kožešinou a kapucí, černé tepláky a černé sportovní boty. S sebou měla dámskou tašku přes rameno světle hnědé barvy. Podle policistů dívka netrpí žádnou vážnou nemocí, nemá žádné psychické problémy, ani problémy s prospěchem ve škole. V minulosti dosud nebyla pohřešovaná.

Podle dosavadních zjištění policie by se mohla zdržovat někde na Orlickoústecku. Případní svědci, kteří mají informace o pohybu či pobytu dívky, se mohou obrátit na kterékoli oddělení policie nebo na linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání