Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor na diskotéce: Úchyl zatlačil dívku na toaletu v klubu a znásilnil ji

Autor: shp - 
24. září 2015
10:55

Mladá dívka se vydala s kamarádkami na diskotéku v pražské Francouzské ulici. Chtěla se bavit, ale z návštěvy klubu si odnesla ten nejhorší zážitek. Seznámila se v něm se dvojicí kamarádů, z nichž ji jeden zatlačil násilím na toaletu a znásilnil ji.

Po příchodu však dívku natlačil do kabinky toalet, kde na ní i přes její opakovaný nesouhlas vykonal soulož. Dívka se poté s tímto traumatickým zážitkem svěřila kamarádkám a vše oznámila na linku 158,“ informovala policejní mluvčí Iveta Martínková.

Po násilníkovi a jeho kamarádovi se rozjelo policejní pátrání. To přineslo brzy své ovoce. Oba mladíci se viděli na policií zveřejněných fotografiích a raději se přišli sami přihlásit. Zřejmě dostali strach, že je pozná někdo z okolí.

Mladíci se kriminalistům sami přihlásili. Detektivové již oba vyslechli a nyní budou zjišťovat další okolnosti případu, které budou rozhodující pro další postup trestního řízení. Vzhledem k prvopočátku prověřování však nelze v tuto chvíli z taktických důvodů poskytnout bližší informace,“ dodala Martínková.

borjar ( 25. září 2015 10:25 )

Kde byla policie a jejich rychlé Passaty ???

beruna ( 25. září 2015 09:33 )

Takový dobytek bez pardonu vykastrovat a basta. Takový lidský odpad nemá právo dál normálně existovat - maximálně jako kastrát.

anka ( 24. září 2015 15:53 )

Jasne, nejednodussi je vinit obet, ze si za to muze sama

socky.z.blesku ( 24. září 2015 15:46 )

A co si ještě vypátral , hňupe vyzkratovanej ??

lynx ( 24. září 2015 14:54 )

Já bych tedy to znásilnění v záchodové kabině 80 x 110 cm rád viděl. Spíš ji nechtěl za pich zaplatit, tak ho prostě práskla. Tak to u dnešních mladých dívek (děvek) chodí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání