Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další útok na bezdomovce: Jednomu v Ostravě někdo tyčí rozbil hlavu

Další útok na bezdomovce: Jednomu v Ostravě někdo tyčí rozbil hlavu
Další útok na bezdomovce: Jednomu v Ostravě někdo tyčí rozbil hlavu  (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: dce - 
12. srpna 2015
12:07

Teprve čtyřiadvacetiletému bezdomovci z Ostravy neznámý pachatel minulý pátek rozbil hlavu tyčí. Jedná se už o druhý brutální útok na bezdomovce během jednoho týdne. Předešlé pondělí dva nezletilí kluci utýrali bezdomovce na autobusovém nádraží v Pardubicích. 

Byl páteční večer, když neznámý pachatel napadl mladého bezdomovce na autobusové zastávce v Ostravě-Hrabůvce. „Z dosud zjištěných informací vyplývá, že tento čtyřiadvacetiletý muž utrpěl zranění hlavy,“ řekla podle serveru iDNES.cz mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. 

Podle všeho měl agresor napadnout muže bez domova tyčí. Dle vyšetřovacích verzí policie je možné, že bezdomovce napadl útočník stejného věku. Policie po něm nyní pátrá.

vera51 ( 12. srpna 2015 12:36 )

 Kdyz pisete utyrali bezdomovce tak to je jako kdyby utyrali nejakou kocku nebo psa, piste pravdu SUROVE ZAVRAZDILI CLOVEKA a neustale lezeme USA do zadele tak proc nemame zakony taky jako tam?? Tihle zmetci by uz nevylezli, nejlepsi by bylo kulku do hlavy a nemusime je zase par let zivit v hotelu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání