Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dopravní nehoda v Jesenici: Řidička srazila pět osob na přechodu

Autor: David Malík - 
26. července 2015
14:00

Nehoda se stala v Jesenici poblíž Rakovníka. Na přechodu auto srazilo pět osob. Ty byly se zraněními převezeny do nemocnice v Ústí, Praze a Plzni.

Dnes dopoledne se stala dopravní nehoda v obci Jesenice, při které bylo zraněno pět osob, z toho dva dospělí a tři děti. Ti chtěli přecházet přes přechod, ale řidička, která se rozhodla objet auto, které stálo u přechodu před ní, je nabrala na kapotu svého vozu. Než zastavila, ujela ještě 50 metrů.

Na místo byli přivoláni místní hasiči, sanitky a také tři vrtulníky, které zraněné osoby porozvážely do nemocnic v Praze, Ústí a Plzni.

 

Video Jesenice nehoda - David Malík, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

lobotom ( 27. července 2015 20:13 )

 To bylo jednou v televizi, jak na silnici uteklo jisté zvíře, a nějaká ženská tam hystericky řvala na Policii: "Na silnici je kráva, dělejte s tím něco!" Nevím, co jí na to odpověděli...

maxovskej ( 27. července 2015 09:15 )

Slušný ohleduplný řidič zastaví u přechodu a dá přednost chodcům a tahle blbá koza ho předjede a srazí pět lidí to je teda síla i ženský už jezdí jako hovada, smutné na tom je to že za chvíli bude moc řídit znova.

luppe ( 26. července 2015 23:57 )

Taková kráva vůbec nepatří za volant! Jezdím 35 let bez nehody, ale co si dnes mnozí řidiči dovolí je hnus! A ještě si myslí, že jsou v právu! Profackovat na fleku a jednou pro vždy sebrat papíry! Posílat za každej přestupek na přezkoušení ze znalosti vyhlášky a ono by to na silnicích hned prořídlo! Protože to jak se mnozí chovají svědčí o neznalosti předpisů nebo jejich úmyslné ignoraci! A přesvědčení o své beztrestnosti. Ach ty naše zákony!

ppadys13 ( 26. července 2015 19:51 )

Taková vagína nemá za volantem co dělat.

mopsamanda ( 26. července 2015 18:48 )

Předjíždět auto před přechodem je prasárna, kolik ta blbka musela jet, když ještě ujela 50 metrů. To asi ani nedodržela rychlost 50 v obci. A takových nán je v současné době hodně, jsou čím dál arogantnější, namyšlené, čím větší auto, tím větší kráva, aby se cítila bezpečně. Uznávám, někdy chodci přecházejí mimo přechod sluchátka v uších, nerozhlednou se, ale pokud jde skupinka na přechodu, a jedno auto jim dá přednost, tak to svědčí o tom, že dávali pozor, ale blbka zřejmě telefonovala se svým milencem, jela 80 v obci a auto dávající přednost jí překáželo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání