Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž opil a znásilnil neteř své přítelkyně, nebylo jí ani 15 let

Muž měl znásilnit neteř své přítelkyně.
 (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp, shp, ČTK, ČTK - 
22. května 2015
16:23

Využil toho, že chodil s její tetou. Osahával ji, obtěžoval a nakonec opil a znásilnil. Muži (54) z Kroměřížska to však neprošlo a stane před zlínským krajským soudem kvůli pohlavnímu zneužití a znásilnění dívky mladší 15 let. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu pět až dvanáct let vězení.

Státní zástupce Leo Foltýn potvrdil, že ve věci podal obžalobu. Muž byl druhem tety poškozené. Dívku si brávali na víkendové pobyty a na prázdniny.

V roce 2008 se podle Foltýna nevlastní strýc před tehdy osmiletou dívkou obnažoval a chtěl po ní, aby mu třela penis. V trestné činnosti pak údajně pokračoval v letech 2010 až 2013.

Podle obžaloby dívku nejprve osahával a strkal jí prsty do přirození. Jednou však podle státního zástupce poškozenou opil a v tomto stavu ji v autě znásilnil.

Později ji opět údajně znásilnil v rekreační chatě poblíž svého bydliště. Muž je kromě zmíněných trestných činů stíhán i pro ohrožování výchovy dítěte.

Podle Foltýna věděl, že dívce ještě nebylo 15 let. Muž byl v minulosti už jedenáctkrát soudně trestaný, mimo jiné i za trestnou činnost, pro kterou byl nyní obžalován. Znalec u obviněného neshledal, že trpí pedofilií.

XLADI ( 11. června 2015 06:44 )

11X trestanej i za sexuální obtěžování a jen 12 let? Kdyby platil zákon 3x a dost byl by od tohohle dobytka pokoj už dávno. Dejte mu 20 to bude prakticky doživotí.

vydedena ( 22. května 2015 17:19 )

A jaký je rozdíl mezi diskuzí v Parlamentu a diskuzí na bulváru ?

alfasamec ( 22. května 2015 17:09 )

Ta teta musí být pěkná kr.va, když si přitáhne 11 x trestanýho debila a tahá ho mezi příbuzenstvo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání