Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Případ táty obviněného z pedofilie: Nová svědkyně je klientkou logopedky?!

Autor: ljš - 
2. února 2015
20:59

Na zneužívání si »vzpomněla« po dlouhých 23 letech! Skutečnost, že je nová svědkyně, která se přihlásila klatovské policii, nevlastní neteří Vlastimila K., není zřejmě jedinou souvislostí, která ji spojuje s případem...

Speciální pedagožka Dominika B. prý za to, že upozornila na možné zneužívání pětileté Lucinky, čelí vyhrožování. Braní se proto všemi možnými prostředky, po sérii rozhovorů v médiích, v neděli v pořadu Střepiny ukázala dokonce originál obrázku, který holčička v její ordinaci nakreslila.

Ve stejném pořadu, na který podle informací Blesk.cz logopedka upozorňovala své klienty předem prostřednictvím e-mailu a facebooku, také vystoupila nová svědkyně, neteř Vlastimilovy bývalé manželky. Ta vypověděla, že ji muž téměř pět let sexuálně zneužíval, a to před třiadvaceti lety.

Reportérovi pořadu Krimi zprávy ale údajně Dominika B. v pondělí přiznala, že právě tato nová svědkyně, je současně její klientkou. Chodí prý k ní se svým synem kvůli vadě řeči.

„Já jsem to nikomu neřekla, až teď. Aby neubližoval těm malým holčičkám. Já nevím, jestli to udělal, nebo neudělal, ale mně to dělal,“ řekla svědkyně v pořadu. Zda šla na policii sama, nebo po schůzce s Dominikou B., zatím známo není, protože se svědkyni nepodařilo v jejím bydlišti zastihnout.

Video Zprávy: Bude se Agáta rozvádět? A nová fakta o minulosti otce viněného z pedofilie - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

 

1.kralovna ( 4. února 2015 22:47 )

svědkyně se svěřila Bezděkové asi mezi dveřmi, když jí předávala dítě ....dále vyšlo najevo, že tato svědkyně v 8 letech udala za znásilnění jiného příbuzného...a že ji Klička zneužíval 3 roky, tehdy neřekla....vážně úsměvné....paní Bezděková, tahle paní, ta se vám povedla ))

univerzalnizena ( 3. února 2015 17:43 )

moj papinek me taky šahal na p y n d u lu v kolibce udam ho po padesati letech

labirintoa ( 3. února 2015 09:45 )

Možná tento odkaz trochu vnese jasno do "Norského případu", proč vlastně politici byli a jsou laxní... Norové opravdu financují "péši o děti" v ČR. Proto ta laxnost Marxové? Nevím. Ale posuďte sami: http://www.eeagrants.cz/cs/programy/ehp-fondy-2009-2014/cz04-ohrozene-deti-a-mladez/cz04-schvalene-p rojekty/kodifikace-pravni-upravy-podpory-rodin-n-1370 Proč to Norové platí? Chtějí i zde šílený obchod s dětmi? A naši politici? Ochránci práv?

salto ( 3. února 2015 08:20 )

A ještě se k němu hodí ten vosel s tou svou stolicí

vog.ht. ( 3. února 2015 07:41 )

Jedinej, komu to tady myslí, jsem já, hasič voght, však mě dobře znáte

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání