Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zdrcený táta hrdiny Petra (†16): Držel jsem ho za ruku, když umíral!

Autor: čad - 
14. října 2014
18:52

Přišel o milovaného syna Petra (†16), který zemřel jako hrdina, když se snažil zachránit život spolužačky. Kamil Vejvoda dnes v emotivním projevu popsal své setkání s vražedkyní Barborou Orlovou (26) a popsal poslední okamžiky, které se synem strávil.

Otec zavražděného Petra Vejvody prožívá nejtěžší chvíle ve svém životě. Schizofrenička Barbora Orlová dnes zavraždila jeho syna. "Ráno v půl osmé jsem přivezl syna do školy a za deset minut mi telefonovali, že je pobodanej. Tak jsem se rychle vrátil," popsal Blesk.cz děsivé okamžiky zdrcený tatínek. Pro televizi Prima pak poslal poslední chvíle života svého syna. "Ještě jsem ho držel za ruku, šel jsem s ním... Dali mu kapačku," řekl v slzách.

"Viděl jsem tu ženskou, která ho pobodala. Měla nůž dlouhej 40-50 cm. Nechápu, jak to mohla udělat. Obnovil bych trest smrti. Přál bych jí elektrické křeslo," řekl Blesk.cz.

Video Zdrcený táta: Za vraždu syna si zaslouží trest smrti! - Jiří Čada
Video se připravuje ...

Podle něj neměl Petr vůbec šanci na přežití. "Nevím, jestli bojoval, moc asi nebojoval, řekli mi, že to bylo hrozně rychlý. Shoda náhod. Podívete se, když přijede někdo z Ostravska, šestadvacetiletý člověk za nějakým účelem, tady to ani nezná, nezná Žďár. Hrozný," řekl.

Otec zavražděného mladíka si přál zveřejnit fotografie svého syna. Chtěl, aby celý svět viděl, jak hrdina, který při záchraně života své spolužačky položil vlastní život, vypadal. "Byl to hodnej kluk, sportoval, nepil. Prostě hodný dítě," rozplakal se.

Video Zprávy: Vražda ve škole! A soud potrestal Čtvrtníčka s Potměšilem! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání