Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Muž ve Zlíně týral ženu ve jménu Satana: Donutil ji obětovat mrtvý plod!

Autor: shp - 
9. října 2014
21:11

Šílená muka měla zažívat dvacetiletá žena ze Zlína. Před lety se seznámila s mužem, který jí sliboval lásku a něhu. Namísto toho prý přišlo týrání, ponižování a násilí. To vše ve jménu Satana, kterého vzýval, informovala Česká televize.

Seznámili se v době, kdy jí bylo teprve 15 let. Vypadalo to na velkou lásku, ale z muže (34) se dle svědectví dívky vyklubal velký tyran a příznivec satanistického hnutí.

Od své oběti-partnerky vyžadoval absolutní poslušnost. Musela ho poslouchat na slovo. Nesměla do školy, za kamarády ani k lékaři. Přikazoval jí prý i to, co má nosit.

Dívka otěhotněla, ale samovolně potratila. Muž ji pak donutil mrtvý plod vzít do lesa, kde ho rituálně obětovali Satanovi. Tvrdil, že jeho žena i dítě jsou posedlé.

To se nepotvrdilo, když žena znovu otěhotněla a porodila zdravou holčičku. Bohužel se u vězněné ženy objevila posttraumatická porucha. Kvůli nemoci se ale úřady dozvěděly o týrání.

Od léta je muž ve vazbě. Brzy by měla být dokončena obžaloba. Tyran by měl být obviněn mimo jiné z fyzického násilí nebo omezování osobní svobody.

sebestaamachova ( 10. října 2014 13:49 )

Tady je už asi málo čistých čechů. Kdekdo je nějak mixnutý, a čechem je jen papírově.Źidé jsou chytří a dobří obchodníci, němci nám taky spíše pomohli.

dandova ( 10. října 2014 11:16 )

Ale to je hezké, že vás v léčebně pustí k internetu.

dandova ( 10. října 2014 11:15 )

dandova ( 10. října 2014 11:15 )

naidka ( 10. října 2014 09:02 )

Njn, Mickey Christiansen je takové typicky valašské jméno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání