Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zmizelé dívky z Chebu: Chtěly utéct z domova za mužem z facebooku

Autor: ČTK, dce - 
29. září 2014
07:51

Policisté dlouhé hodiny pátrali po dvou dívkách ve věku 11 a 13 let, které se nevrátily v neděli večer domů. Děvčata se objevila v pondělí ráno - po chladné noci venku si svůj původní úmysl rychle rozmyslela. Chtěla totiž utéct z domova!

Naposledy svědci jedenáctiletou Annu V. a třináctiletou Alinu K. viděli v neděli okolo 16hod. a podle šetření policie ještě okolo půl deváté se dívky pohybovaly zřejmě v okolí chebského kláštera. „Doma měly být do setmění, ale nevrátily se,“ oznámila mluvčí policie Zuzana Týřová.

Dívky si před svým odchodem podle všeho chatovaly na sociální síti s mužem z Prahy - i policisté z velkoměsta tedy po dívkách pátrali. Během odchodu z domu si obě dívky vzaly s sebou i velké cestovní tašky. Právě ty svědčily o jejich plánu útěku. Obě dívky se dnes ráno samy vrátily domů. 

jana999 ( 29. září 2014 18:21 )

ne vrátily se samy bylo jim zima a žádné auto jim nezastavilo

jana999 ( 29. září 2014 18:16 )

vždyt vůbec nevíš s kým si ten chlap myslel, že si píše, jednou jsem seděla v knihovně na netu vedle dvou nezletilých holek, který si tam dělaly ze starších pánů na seznamkách legraci

frantacizek ( 29. září 2014 15:43 )

hned bych toho chlapa zatknul, pac je to na tuty uchyl lezt na takove mordy, to muze jen uchylacka

liskova1977 ( 29. září 2014 15:01 )

Nechtěla bych být v kůži rodiče, jemuž se dítě v takovém věku nevrátí na noc domů . Nevím, někde se stala chyba, ale chyby se v životě dějí, děly a dít budou. Teď je důležité, aby rodiče slečnám vysvětlili, že takhle to asi opravdu nepůjde a holky si uvědomily, co způsobily a co se mohlo stát. Kdo ví, možná to zabere. Přeji všem stranám pochopení a ponaučení do budoucna.

buban ( 29. září 2014 14:47 )

Nemusí nutně být a nesmála bych se tomu. Jenom žily tak, jak jim rodina umožnila (sedět u PC, snažit se utéct ze současných poměrů...).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání