Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zfetovaný řidič boural, spolujezdec pak dezorientovaný zmizel: Police ho už našla!

Autor: ČTK, tp - 
7. července 2014
20:31

Spolujezdec řidiče, který pod vlivem drog naboural, zmizel ihned po nehodě. Zvláštností ale je, že zavolal na policii, že se účastnil nehody a bolí ho hlava. Pak zmizel a záchranáři ho našli až po celém dnu hledání. Nyní musí vysvětlit, co se stalo!

Sedmadvacetiletý řidič fabie při projíždění pravotočivé zatáčky nezvládl řízení a havaroval do příkopu, kde se auto převrátilo na levý bok. Řidič utrpěl lehčí zranění, následná orientační kontrola ukázala, že řídil pod vlivem drogy, zřejmě amfetaminu. Další testy odmítl. Podle informací od operačního důstojníka hasičů v autě cestovalo pět lidí, kteří jeli ze zábavy. Policie ale po příjezdu v autě našla jen řidiče.

V průběhu dokumentace nehody volal na linku 112 mladý muž, který uvedl, že byl účastníkem nehody coby spolujezdec, je dezorientován, neví, je a bolí ho hlava. Policisté se ho snažili najít podle polohy telefonu, o pomoc požádali kolegy z Ústeckého kraje i veřejnost a do pátrání se zapojili i hasiči a policejní vrtulník.

"Podle vyjádření lékaře, který ho dnes prohlédl, neutrpěl při nehodě žádné závažné zranění," řekla Baláková. Mladík teď podle ní na policejní služebně v Doksech vysvětluje důvod svého odchodu z místa havárie. Nehoda se stala na silnici 13 v neděli v 0:50 ve směru od Práchně na Nový Bor.



_banderas ( 8. července 2014 01:39 )

prudič, koho tím myslíš?

_banderas ( 8. července 2014 00:08 )

Asi máte zaplacený za mlčení a máte vydělaný.

heleklidek ( 7. července 2014 23:04 )

dik more co tadi vihrozujes,na koho to skouzis

_banderas ( 7. července 2014 22:59 )

To mě tak zajímá, opět hňupina,vy ubožáci, za celý den nic, kdo vás platí a za co?

Zobrazit celou diskusi