Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Mostě unesl holčičku: Policie sleduje jeho trasu!

Muž násilím odvezl nezletilou dívku do jiného okresu. Pak ji pouze vysadil.
Muž násilím odvezl nezletilou dívku do jiného okresu. Pak ji pouze vysadil.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
12. září 2014
12:10

Strach obchází Mostecko – muž, který minulý čtvrtek unesl z obrnického nádraží teprve dvanáctiletou dívku, je stále na svobodě. Jeho totožnost je zatím neznámá, přesto je mu policie na stopě. Vyhodnotili totiž záznamy z bezpečnostních kamer.

Policie zná přibližnou trasu vozidla, do kterého u nádraží v obci Obrnice zatáhl neznámý muž nezletilou dívku. Velmi pečlivě se probírají veškerým pomocným materiálem a vyslýchají svědky. „Na případu pracují intenzivně kriminalisté, policisté obvodních oddělení a policisté z Krajského ředitelství. Nadále šetříme v obci, pátráme po nových svědcích, provádíme další výslechy, shromažďujeme informace a poznatky. Ty postupně prověřujeme,“ uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

„Vyhodnocujeme i záznamy z kamer, které jsou instalovány v obci. Kriminalisté zároveň zpracovali časový snímek únosu a předpokládanou trasu újezdu vozidla. Na této trase jsme včera v odpoledních hodinách kontrolovali vozidla a zjišťovali další informace k případu,“ dodala Světláková. Podle výpovědi unesené dívky na ní nemluvil – na serveru tisen.tv se objevily spekulace, že šlo o cizince, asi Bulhara.

Muž dívku unesl z obce nedaleko Mostu – násilím ji vtáhl do auta a odjel. O několik kilometrů dál, jen kousek od Chomutova ji vyložil v poli – bez zranění, jen značně otřesenou. Muž je ve věku 35-40 let, 180 cm vysoký. Měl hnědé vlnité vlasy a strniště.

chosenovak ( 12. září 2014 13:44 )

To taky nechápu !

chosenovak ( 12. září 2014 13:41 )

Nevím proč nepřidají víc informací, aby varovali. Takhle to vypadá, když ji vysadil, že se vlastně nic nestalo. Včera byla o tomto případu reportáž na Prima, Krimi. CHlap asi 35 v černém snad fialovém Combi, násilím údajně zavřel 12 letou holčičku do kufru auta a odjel, její štěstí bylo to, že měla v kapse mobil a z kufru vytočila 112 ! On to prý slyšel, že s někým v kufru mluví a zastavil, svázal a vyložil ji někde na polňačce. Ona se prý svázaná odšourala 700 metrů k silnici, kde ji někdo našel a přivolal pomoc. Toť vše z reportáže.

jity ( 12. září 2014 12:18 )

Proč to zveřejňují? To ho chtějí varovat, proboha nechte ty policajty pracovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání