Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zrcadlový "šmírák" vyvázl jen s podmínkou! Točil si své nájemníky

Aby ho v Jihlavě nikdo nepoznal, nechal si na čtení rozsudku narůst plnovous a opatřil si brýle.
Aby ho v Jihlavě nikdo nepoznal, nechal si na čtení rozsudku narůst plnovous a opatřil si brýle.  (Autor: Foto Blesk - Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
12. května 2014
15:57

Dvanáct měsíců podmíněně s odkladem na 30 měsíců vyfasoval u okresního soudu jihlavský „šmírák“ Luboš V. (54).

Ten si od roku 1997 až do loňského roku točil skrytou kamerou za zrcadlem koupelny své nájemníky v těch nejintimnějších okamžicích, aby se pak sledováním pořízených záznamů sexuálně ukájel.

„Jsem chlap a líbí se mně ženské. Nevěděl jsem, že je to trestné,“ vypověděl Luboš V. v přípravném řízení policistům. Před soudem v Jihlavě už pak odmítl vypovídat.

Soudu se následně po obvinění Luboše V. přihlásily další dvě poškozené nájemnice, které se na policií zadržených videozáznamech poznaly. Soudkyně Dagmar Trnková proto oba případy spojila.

Šestice poškozených žádala před soudem po Luboši V. dohromady odškodné ve výši 220 tisíc korun.  Soudkyně jim však přiznala pouze 60 tisíc. „V dalších finančních požadavcích je odkazuji na občanskoprávní spor,“ uvedla Dagmar Trnková.

Advokát odsouzeného si po vynesení rozsudku ponechal lhůtu na rozmyšlenou.

jarco ( 13. května 2014 08:28 )

Lidi jsou schopni všeho zlého.Už jednou Buh konstatoval že všechno co vymyslísrdce člověka je len zlé po všechny jeho dny...a tak zoslal potopu!! Teď ele dal lidem nové řešení-poslal na zem svého Syna. když člověk přijme do svého srdce Božího syna,tak ON -skrze Ducha Svat.změní myšlení a oslobodí člověka od všeho zlého.Apoštol Pavel o tom říkáže jsme byli chyceni vod zlého aby jsme činili jeho vuli a to je výsledek!!! Každý člověk má ale svobodnou vuli a muže tomu zlému říct NE-ja tohle nechci ďelat,Pane Ježíši přijdi do mého srdce a buď mojím Pánem a spasitelem.Když to člověk myslí uprimně,tak zakusí Jeho Lásku,a MOC Jeho vzkříšení a zároveň radost,která jse nedá vypovídat. Přeji Všem hezký den a Pokoj Boží. P.S-promiňte za moji češtinu,jako jste zrejme pochopili jsem Slovák,ale miluji též CZ. Pán Vám žehnej./Nás ani hokej neozdelí.../ Jarco

akko ( 12. května 2014 20:31 )

Je neuveritelne,ceho jsou lidi schopni...PRASE!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání