Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Znásilňoval děti a dávat to na internet: V Brně chytili pedofila. I díky tipu Interpolu!

Brněnští policisté zadrželi nebezpečného pedofila (ilustrační foto)
Brněnští policisté zadrželi nebezpečného pedofila (ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: simao - 
7. dubna 2014
20:08

Jihomoravská policie zadržela pedofila (40) z Brněnska. Měl natáčet znásilňování dětí včetně toho, se kterým žil ve společné domácnosti, a nahrávky poté umístit na internet. Na jeho stopu přivedl policisty britský Interpol! Jeho pracovníci totiž zachytili videa na internetu a potvrdilo se, že jde o materiály z Česka.

Na případ nebezpečného českého pedofila se vrhli kriminalisté z brněnského 2. oddělení. K objasnění velmi závažného případu znásilnění nezletilých dětí a jejich zneužívání k výrobě pornografie vedla několikaměsíční tvrdá práce, sdělila krajská policejní mluvčí Petra Vedrová.

"Celý případ se začal odvíjet na základě podnětu Interpolu, jehož pracovníci na internetu zachytili fotografie a videa s pedofilní tématikou. Podezření, že by materiály mohly pocházet z České republiky, se po dalším prověřování jihomoravských kriminalistů potvrdilo," uvedla policejní mluvčí Vedrová. 

Všechny tři pedofilovy oběti byly mladší 15ti let. "Muž je stíhaný také pro přečin ohrožování výchovy dítěte, protože až po dobu několika let jako osoba pečující ve společné domácnosti o výchovu dětí sváděl nezletilé dítě k provozování sexuálních aktivit, čímž ohrozil jeho rozumový, citový a mravní vývoj," dodala mluvčí. Pedofil skončil ve vazbě, kterou schválil soud. Hrozí mu až 12 let za mřížemi.

bejsbolman ( 20. září 2014 18:36 )

slíbí že už to neudělá a je volnej.

eliska.dobrovocka12 ( 15. července 2014 22:00 )

 a danoch si teda dal myslim ze si ho tam uziju naplno

eliska.dobrovocka12 ( 15. července 2014 21:59 )

 poprosim pridajte sa k skupine dajme spolocne stop je to stranka na facebooku dakujem

danoch ( 7. dubna 2014 20:21 )

Dofám,že si jeho prd.el v base pořádně užije!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání