Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Strašný nález: Na skládce u Panenských Břežan našli ohořelé lidské torzo!

Auto bylo zaparkované nedaleko skládky.
Auto bylo zaparkované nedaleko skládky.  (Autor: Blesk - David Malík a Karel Kopáč)
Autor: Richard Veselý - 
19. února 2014
06:02

Případ, ze kterého mrazí! To je nález ohořelého těla na skládce nedaleko Panenských Břežan. Muž byl podle všeho zavražděn a vrah se snažil zbavit těla.

Skládka hoří! To nahlásil na tísňovou linku muž, který v pondělí odpoledne projížděl kolem černé skládky nedaleko Panenských Břežan. Když přišel blíž, čekal ho ale šok. Uprostřed plamenů leželo ohořelé lidské tělo.

Poprava, nehoda?

Muže zřejmě někdo na skládce polil hořlavinou a zapálil. Jestli v té chvíli ještě žil, není zatím jasné. Zcela vyloučena zatím není ani nehoda. „Zatím nemáme výsledky pitvy. Ty by měly ukázat, jestli byla smrt způsobena cizím zaviněním,“ řekla mluvčí středočeské policie Markéta Johnová. Policisty nyní čeká náročné vyšetřování. Skládka je uprostřed pole, asi kilometr od Panenských Břežan. Pokud šlo o popravu, proběhla zřejmě beze svědků.

Auto poblíž

Jen asi 200 metrů od skládky našli policisté zaparkované auto. „To patří muži asijské národnosti. Jestli jde o stejnou osobu, jejíž mrtvé tělo bylo nalezeno, se zatím neprokázalo,“ dodala mluvčí. Výsledky pitvy by měly být známy dnes.

Těla na skládce

Mrtvoly na skládce byly v Česku nalezeny už několikrát. Na jihlavské skládce skončilo loni v březnu tělo školačky Petry (†15), kterou tři mladí pachatelé brutálně zavraždili poté, co ji jeden z nich zřejmě znásilnil. Z jejího těla se našla jen malá část. Na obecní skládce v Pusté Polomi na Opavsku bylo loni v prosinci nalezeno tělo pohřešovaného Jiřího Ondry (†43). Cizí zavinění jeho smrti policie vyloučila.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání