Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tragédie v Uhříněvsi: Řidič autobusu dostal infarkt a zemřel za jízdy

Řidič linkového autobusu zemřel za jízdy
Řidič linkového autobusu zemřel za jízdy  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: jad, sch, dam - 
20. září 2013
22:00

Tragédie se odehrála v pátek večer v pražské Uhříněvsi. Řidič autobusu dostal za jízdy infarkt a zemřel. S vozem pak narazil do billboardu. Možná štěstí, že nevezl žádné cestující a nejel frekventovanou silnicí!

Tragédie se odehrála okolo deváté večer v ulici Přátelství v Praze-Uhříněvsi. Řidič linkového autobusu dostal podle všeho infarkt, sjel ze silnice a narazil do billboardu. Záchranáři už mu nemohli pomoci. Na místě zemřel.

V autobuse naštěstí nebyli žádní cestující. Kdyby ano, neštěstí by bylo mnohem rozsáhlejšího rozměru. Řidič jel navíc v oblasti, kde zrovna nejezdilo tolik aut. Těžko říct, jak by celá nehoda dopadla, kdyby jel například centrem města!

Pepa a MHD ( 5. srpna 2023 21:51 )

Řidič autobusu byl můj děda

konflikt ( 23. října 2013 13:11 )

Ono se taky není čemu divit, dělám u jedné nejmenované společnosti řidiče autobusu,vzhledem k tomu jaké nároky na nás zaměstnavatel klade-ranní,noční,odpolední...Není vyjímkou končit v 20:30 a hned druhý den od 5hod do 15:30, den nato 150-20 a tak stále dokola, nedostatek odpočinku, neustále ve stresu a k tomu nepravidelnost pracovního zatížení vede, bohužel k infarktu... jen mě mrzí, že většina z nás jsou jak tupé stádo, nikdo se nesnaží s tím nic dělat

zirafa ( 21. září 2013 19:27 )

franckajagrova: jeho zabil INFARKT!

zirafa ( 21. září 2013 19:26 )

stejná myšlenka mě napadla taky..... teď to odnesl jen řidič, ale až se to stane při plně obsazeném autobuse...... u operujícího lékaře je naděje, že to pro pacienta neskončí tragicky, bývá tam lékařů vic..... pokud ho tedy ten doktor nezapíchne skalpelem, až se bude kácet! sorry za černý humor......

mirrbelka ( 21. září 2013 11:28 )

A za chvíli budou při operacích umírat i operující lékaři,díky skvělé důchodové reformě a věku při odchodu do důchodu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání