Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie na Kolínsku: Muž uškrtil manželku a pak si podřezal žíly! Našel je syn

Muž zavraždil svoji o rok starší ženu a pak sebe!
Muž zavraždil svoji o rok starší ženu a pak sebe!  (Autor: Blesk - David Malík, profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
22. září 2013
18:12

Rodinná tragédie s opravdu smutným koncem se odehrála v sobotu v Krakovanech na Kolínsku. Muž tam uškrtil svojí manželku a sám si pak podřezal žíly. Oba mrtvé našel pak syn, údajně i s dopisem na rozloučenou!

Vražda se stala v sobotu před 18:30. Podle policie mrtvé manžele našel jejich příbuzný v rodinném domě. Ten potom zavolal policii. Soudní lékař na místě zjistil, že manžel svou manželku pravděpodobně zavraždil a poté spáchal sebevraždu.

Policisté na místě také našli od muže dopis na rozloučenou. "Žena byla ročník 1952, muž 1953. U obou je nařízena soudní pitva, motiv zatím není jasný," řekla ČTK středočeská policejní mluvčí Soňa Budská.

Způsob vraždy a sebevraždy policie nechce sdělit. Podle informací serveru Tn.cz manžele našel syn zavražděné ženy. Muž svou manželku podle serveru uškrtil a sám si potom podřezal žíly.

jete ( 23. září 2013 10:40 )

...to je pro praštěnou fortíííínu

jete ( 23. září 2013 10:39 )

...jdi se vysmát ty pracante.Za socíku by ti za tvou práci nakopali perdel....čučet celej den u PC a blejt kraviny a to nehorázné...a chtít za to prachy...to můžeš chtít akorát ty a bambule

jity ( 23. září 2013 09:51 )

O to právě jde, ať se lidé pomlátí, alespoň zůstanou ti bohatí. Jak říkal Smitzer ve filmu Černí baroni, lidí je jako sraček.

jerry ( 23. září 2013 07:31 )

Dlouho jsem nad tím přemýšlel a došel jsem k závěru, že by to tak mohl být.

sibyla.z.marpessosu ( 23. září 2013 04:07 )

Únava, bušení srdce, pocení, nechuť k práci a permanentní strach zažívají čtyři z deseti Čechů ve svém zaměstnání. Rozhodně nejde o žádný ojedinělý jev, stres zažívají i několikrát do týdne. Nejvíc psychický klid narušují mezilidské vztahy na pracovišti a nedostatek ohodnocení jejich snažení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání