Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zamilovaný žák drsně napadl učitelku! Neopětovala jeho lásku, shodil ji ze schodů

Autor: Jan Doležal, lmk - 
16. září 2013
05:21

Strach má učitelka Střední průmyslové školy v Příbrami Marie Mrvíková (50)! Tvrdí, že ji napadl její bývalý žák Patrik Š. (17). Prý ji kvůli tomu, že neopětovala jeho lásku, srazil ze schodů. Žena skončila v nemocnici s pohmožděninami.

Video Učitelka popsala brutální napadení - Blesk - Jan Doležal
Video se připravuje ...
Loni začala kantorka nacházet za stěračem auta milostné dopisy. Pak si pisatel, podle ní Patrik Š., dodal odvahu a oslovil ji. „Řekla jsem mu, že je hrdina, protože to dokázal říct do očí, ale že je to nemožné. Neodpověděl, psaníčka psal dál a začalo se to stupňovat,“ řekla Blesku učitelka matematiky.

Hrozil sebevraždou

Došlo to prý tak daleko, že mladík začal vyhrožovat sebevraždou. „Poslední kapkou bylo, když se o vánočních prázdninách objevil před mým domem se slovy, že už to beze mě nemohl vydržet,“ popisovala Marie Mrvíková. Znovu mu řekla, že prostě nemůže mít vztah se svou učitelkou. Následovaly další výhrůžky. Nepomohla údajně ani schůzka s rodiči a vedením školy.

Rána do krku

Minulý týden došlo k nejhoršímu. „Na schodech před jídelnou mě potkal, rozpřáhl se a vší silou mě praštil do krku. Po zádech jsem padala dolů a zastavila jsem se až o dveře. On se jen zašklebil a odešel. Bojím se, co bude dál. Uvažuji, že ze školy odejdu, protože on je schopen všeho,“ říká kantorka. Blesk našel a oslovil i studenta. Ten tvrdí, že učitelka se to na něj jen snaží hodit.

Podala trestní oznámení

„Hrozně mi vadí, že vedení školy od loňského února, když jsem oznámila, co se děje, nic neřešilo a musela jsem v té třídě učit až do konce června. Podala jsem trestní oznámení. Ať už to konečně začne někdo řešit,“ říká Marie Mrvíková. „Do skončení policejního vyšetřování se nebudeme k ničemu vyjadřovat,“ řekl Blesku ředitel školy Tomáš Hlaváč.

Další případ: Učitelku pobodal

Případ z příbramské průmyslovky není jediný. Loni v říjnu napadl na gymnáziu v Rakovníku tehdy čtrnáctiletý student kvarty Jakub E. učitelku matematiky Alenu R. (62). Zaútočil na ni v kabinetě, kde jí zasadil nožem ránu do zad. Vážně zraněná kantorka skončila v Ústřední vojenské nemocnici v Praze-Střešovicích.

Zítra v Blesku

Milostné dopisy pro učitelku

+ Exkluzivní výpověď mladíka

Video Učitelka popsala brutální napadení - Blesk - Jan Doležal
Video se připravuje ...

delicz ( 17. září 2013 09:14 )

Taky z ni mam divny dojem... jakoby ten incident az moc prehravala...zduraznovala, jak to bylo hrozny, a ty bolesti co pak mela, nehlede na to, ze je to ucitelka, tak ma vyjadrovani udesne!!

pepazdp ( 16. září 2013 21:06 )

Mám z ní stejnej dojem. Doma bych jí rozhodně mít nechtěl a věkem to neni.

pepazdp ( 16. září 2013 21:03 )

Nejsi ty do ní "kapku" udělanej?

laloun ( 16. září 2013 20:47 )

 pochybuju o tom že by.si to zrovna vymyslela je to fajn učitelka a můj názor je že to udělal je.toho schopen.

abyss ( 16. září 2013 20:11 )

Znám ženu co má stejný způsob vyjadřování, stejnou mimiku i stejná gesta jako ta učitelka, má i skoro stejný hlas a je to.....chronická lhářka....sice to nic nedokazuje ale dojem z té učitelky nemám vůbec dobrý. Kdo ví jak to bylo. Ten kluk by musel být těžce na hlavu aby se do tak afektované, nesympatické, pro něho rozhodně staré, ženy zamiloval. Ale možné je všechno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání