Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr K. v šoku: Monika vedla tajný život!

Autor: ljš - 
26. srpna 2013
12:10

Tvrdí, že byl přesvědčen, že má ideální manželství a spokojenou rodinu. O životě své manželky ale Petr K. zřejmě nevěděl téměř nic. Podle několika jejích kamarádek plánovala Monika před svou smrtí nejen rozvod, ale také plastickou operaci. O ničem z toho však Petr, kterého nadále drží policie v Egyptě, neměl tušení.

Monika byla krásná, sebevědomá a ráda se fotila. Muži jí leželi u nohou a ona o tom dobře věděla. „Byla to atraktivní maminka, která chodila nádherně oblečená a upravená, že se za ní otáčely i ženské," řekla Blesk.cz jedna ze sousedek rodiny.

Krásná blondýnka se svým vzhledem úplně stoprocentně spokojená nebyla. Podle své kolegyně, kterou oslovil server Tn.cz, toužila po plastické operaci. Chtěla zvětšit prsa. Svému muži se s tím ale nesvěřila, stejně jako mu neřekla o svých plánech se rozvést.

"Já jsem do posledního dne, kdy jsme vstali a zjistili jsme, že nám je prostě zle, já jsem si nic nemyslel. Nemyslel jsem si to, že se údajně manželka chce se mnou rozejít. Nemyslel jsem si, ani ve snu mě nenapadlo, že manželka může něco plánovat za mýma zádama. Já jsem si do poslední chvíle myslel, že veškerý náš vztah, manželky, dcery, mě, je úplně normální, naprosto v pořádku," řekl Petr K. v rozhovoru pro televizi Nova.

Co ještě Monika tajila? A opravdu neměl její manžel o její nespokojenosti ani tušení? Televizi Nova řekl, že si během nekonečného přemýšlení na hotelovém pokoji vzpomněl na nové skutečnosti, které je však ochoten říct pouze policii. Ta zatím žádné vyjádření neposkytla.

klothylda ( 7. září 2013 05:30 )

Lidi, dejte uz s Krmanym pokoj A) tech jeho veletocu bylo uz dost Co skutecne zamysli policie a nasi odbornici vasemu oblibenemu platku nereknou C) hltatete tady info? Hledejte zavrazdenou podle obrazku google D)Ze nekdo ma na google takove fotky, neznamena jeste, ze zahyba partneovi E) lidi, kteri jsou jen nazankem po cele udalosti podavat jakemukoliv ticsku takovehle informace nejsou nici kamaradi! Jestli vubec nekdy byli (spis bych ty udajne "kamaradky tipovala na pekne osklive a neudatelne baby! Pravdu se mozna dozvime,mozna ne!Rozhodne pochybuji, ze se jej dozvime s podobnych blesku, Novy atd. a jeste vic pochybuji, ze by nakonec skutecny stav vysledku neodvysilala verejnopravni TV, ci neotiskl seriozni tisk

betka5 ( 29. srpna 2013 11:48 )

Tenhle příběh se od počátku hodně změnil. Nejprve to vypadalo na otravu všech tří, pak na vraždu manželem a nakonec z toho vyjde, že se zabila sama... Používejte Kompas Slev (www.kompasslev.cz), přiveďte své přátele a získejte poukázky na nákup!

extensa42 ( 28. srpna 2013 16:44 )

ten fanatismus se musí léčit. Ať otevřu jakoukoliv diskuzi, je tam alex0800 se stále stejnými argumeny - to kopíruješ???? Přestaň tady slintat ty svý bludy a vrať do reálu, než bude p o z d ě !!!!!!!!!!!!!

anettavaiglova ( 27. srpna 2013 18:40 )

Hezký den. Letos koluje po internetu unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - ideální na léto, když je večer hodinka času... Vydělávám si takto už od půlky května a nemám slov, jak snadné to je. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak to dojím, co to jde. Přečtěte si to taky na DveStrany.cz

teufel ( 27. srpna 2013 14:34 )

Jdi se léčit, nejlépe hned a se svýma připitomělýma kecama jdi už do řiti, blázne. Nikdo na tvý debilní kecy není zvědavej, ty si piš jinde, jestli někoho budou zajímat.Ale tady jsi mimo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání