Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ubil manželku k smrti, půjde na 17 let za mříže

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, mivr - 
2. června 2011
12:22

Za surovou vraždu manželky si Zdeněk Hink z Plzně odpyká 17 let ve vězení. Loni v březnu ji napadl po hádce. Brutálně ji zbil a vláčel po schodech na psím vodítku. Pak ji nechal ležet na chodbě bytu a šel spát. Žena přes noc zemřela.

Hinkovi hrozilo až 20 let vězení nebo výjimečný trest. Krajský soud v Plzni mu nakonec loni uložil sedmnáctileté vězení, které teď potvrdil Vrchní soud v Praze.

Žena měla po surovém útoku mnohačetná vnitřní zranění, mimo jiné roztrženou pohrudnici, slezinu, natržená játra, otok mozku, ale i četné zlomeniny, vyražené zuby, vytrhané vlasy. Hink tvrdil, že v době činu byli opilí. Údajně si přijeli z baru taxíkem pro peníze, protože neměli na útratu. Potom se pohádali. Testy provedené druhý den ale nepotvrdily, že by Hink skutečně byl v době útoku silně opilý.

Myslel si, že trucuje, nechal ji zemřít

Žena se pokusila agresorovi utéci, muž ji ale dostihl a napadl. Zpět do bytu ji dotáhl pomocí vodítka na psa uvázaného kolem pasu. Část útoku, která se odehrála na ulici, zachytila kamera na jednom z okolních domů. Podle záznamu Hink ženu tahal z ulice do domu a opět ji vyhazoval ven více než 40 minut.

Hink si podle své výpovědi myslel, že bezvládná žena po dlouhém bití jen trucuje a nereaguje. Proto ji nechal ležet a šel si lehnout. Až druhý den prý zjistil, že je mrtvá. Při další výpovědi uvedl, že měl epileptický záchvat, a proto nevolal pomoc. Znalci označili Hinka za lehce mentálně retardovaného, impulzivního a popudlivého.

pgga ( 3. června 2011 04:46 )

chlastali nebo ne..je to jedno Trest smrti..dozivoti ne..proc ho maji lide z CR zivit svymi danemi 17 let? Dalsi "vtip" Ceskeho prava

mesalina ( 2. června 2011 14:05 )

nechápu, proč nedostal tu dvacku, retard

crakazasecrak ( 2. června 2011 13:03 )

ON BYL RETARDOVANÝ TAK PATŘIL DO KLECOVÉHO LŮŽKA RO WLINGOVÁ !!!!NEBO TI HO POŠLEME PO KOUSKÁCH!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání