Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ivana (15) hodila mimino na zahradu, zemřelo!

Ivana (15) chladnokrevně pohodila dítě na zahradu
Ivana (15) chladnokrevně pohodila dítě na zahradu  (Autor: šiš, Nový Čas)
Autor: evak, Čas.sk - 
11. dubna 2011
18:38

Ivana (15) z Nových Zámků na Slovensku porodila dítě doma v koupelně. Být dobrou matkou si ale neplánovala. Dítě ukryla na zahradu. Teď je obviněna z vraždy!

Dospívající Ivana tajila těhotenství. Když porodila v koupelně doma u svých rodičů, zabalila miminko do ručníku a odnesla ho na zahradu, kde ho chladně pohodila. Po čase to řekla svým příbuzným, kteří ji i dítě ihned odvezli k lékaři. Miminko ale zemřelo. Tuto hrůznou zprávu vydal slovenský Nový čas.

Rodina si těhotenství vůbec nevšimla, ale spolužáci ano. Chovala se prý zvláštně. Nikdo to však nepřipisoval těhotenství. Tělocviku se nikdy nezúčastňovala, měla vždy potvrzení od lékaře. "Je pravda, že měla hodně zameškaných hodin, za které jí byla i snížena známka z chování, ale nenapadlo mě, že by mohla být těhotná," řekl Ivanin třídní učitel.

Obvinění z vraždy

Ivana nyní čelí obvinění z vraždy novorozeněte. "Předběžná pitva potvrdila, že dítě zemřelo násilnou smrtí," řekla nitranská policejní mluvčí. Dívka je stíhána na svobodě a normální trestní sazba je 4-8 let, u mladistvých se ale sazba snižuje o polovinu.

cenerentola ( 13. dubna 2011 14:13 )

No to je presne to co psala MARMELADA.Na kazdem je tehotenstvi videt ruzne. Ja jsem pred tehotenstvim vazila 50kg na 173cm a muzu te ujistit, ze jsem nemohla ukryt tehotenstvi i kdybych chtela. Mela jsem takove bricho, ze si vsichni mysleli, ze cekam dvojcata.No a moje dcera mela porodni vahu 3,97.Takze rozebirat jak je mozne, ze si nikdo niceho nevsiml je vice nez zbytecne. Bohuzel miminko je po smrti a ona jestli jednou dostane rozum, tak z toho bude mit vycitky na cely zivot-jestli to neni uplna potvora.

cenerentola ( 12. dubna 2011 16:36 )

Ja mam teprve 7letou dceru, ale take ji do kalhotek jednou nepolezu. Ale mas pravdu-moje mama vzdy vedela kdy je potreba dokoupit "potrebne" ale hlavne mi bylo vzdy tak blbe, ze to neslo prehlednout. Vzhledem k memu veku az se stane z me holky slecna tak ja budu uz urcite v menopause, takze budu mit oci na stopkach. Ale hodne take zalezi na vztahu ktery ma matka s dcerou. Prijde mi, ze tahle Ivana si delala co chtela a vsem okolo to bylo jedno a tohle jsou nasledkyl.

cenerentola ( 12. dubna 2011 16:28 )

Musim jeste upresnit, ze nejsem verici a ani moralista. Jen je mi lito ztraceneho zivota. A jestli ti je ze me na bliti, tak fajn, alespon se ti vyprazdni zaludek a muzes si dat dnes vecer dvoji veceri. Dobrou chut!

cenerentola ( 12. dubna 2011 16:21 )

Chudak holka?Snad chudak to dite!A proc nemohla jit svobodne na potrat?Stacilo aby o tom rekla svym rodicum ne? Nebo ani na potrat nemusela, mohla odrodit a dite dat do baby boxu nebo odnest do spitalu a nechat ho na pohotovosti a zrici se ho a jina rodina, ktera uz roky ceka na dite mohla byt stastna. No ono je jednoduche skakat s klukem do postele, ale pak to ma take sve nasledky. Dneska uz holky ve 13 vedi co a jak, existuji take prezervativy to snad vedela nebo ani to ne? Tak to musi byt velka husa.

marmelada ( 12. dubna 2011 16:06 )

každý je jiný. Na některé postavě to vidět není, na jiné velmi. A porod taky probíhá velmi různě. Kmentář by měly vycházet z nějaké zkušenosti.Díváte se kolem sebe?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání