Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ředitel policejních letců jel opilý jak zákon káže

Byl ředitelem policejních letců, sám vrtulníkem létal, nyní se proletěl v autě. Opilý. A zřejmě kvůli tomu poletí z práce
Byl ředitelem policejních letců, sám vrtulníkem létal, nyní se proletěl v autě. Opilý. A zřejmě kvůli tomu poletí z práce  (Autor: čtk)
Autor: ČTK, ap - 
9. března 2011
19:56

Policejní prezident Petr Lessy ve středu dočasně zprostil výkonu služby ředitele policejní letecké služby Vladimíra Panenku. Panenku v noci na dnešek zadržela hlídka policie v pražské Libuši ve chvíli, kdy řídil značně opilý. Panenku vyšetřují detektivové policejní inspekce. Panenka se k záležitosti odmítl vyjádřit.

Mluvčí inspekce Radka Sandorová pro televizi Prima uvedla, že pracovníci inspekce zadrželi v nočních hodinách vysoce postaveného policejního funkcionáře, který je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Mluvčí policejního prezidia Pavla Kopecká potvrdila, že Panenka je ode dneška zproštěn výkonu služby. Dodala, že bude-li věc vyhodnocena jako trestný čin, může Lessy rozhodnout o propuštění policisty ze služebního poměru. Pak by Panenka neměl nárok na výsluhy a čekal by ho soud, uvedla Prima.

Panenka šéfuje letecké službě více než deset let. Zároveň je jedním z pilotů, z vrtulníku tak pátrá po pohřešovaných lidech, sleduje ujíždějící řidiče a při dopravních nehodách dopravuje zraněné co nejrychleji do nemocnice.

cocococo ( 11. března 2011 01:52 )

Za mlada v Cechach ,v minulym stoleti jsem s komunistyckymi policajty(s prislusniky Vpravidelne poradal boxersky utkani,nekdy taky ve sportovnim stylu judo nebo i karate.Vobycejne pak tvrdili u soudu jak jsou z toho v depreeeeesi,a jaky maji psychycky problemy,chudaci.Ja tvrdim stale.Policajt musi bejt na ulici nebo v hospode furt bit,aby jeho ostrazitost pred opravdovymi kriminalniky se nesnizovala.Stale je teba policajty cvicit v osobnich soubojich .Ted se to v Cechach asi moc neprovozuje ,spis se krade.

jiri.cerni ( 10. března 2011 11:26 )

Ředitel má žízeň jako každý druhý.Žízeň je věčná.

karlos ( 10. března 2011 08:28 )

Buď výsluhy a nebo důchod,ale ne oboje.

cocococo ( 9. března 2011 23:00 )

Kazes vodu a pijes vino.Vykopat z mista,sebrat papiry ,sebrat hodnoceni a vysluhy(zpusobil trestny cin) opalit u soudu a financni flastr a dozivotni zakaz v represivnich slozkach statu.Bay bay poldo ,ve fronte za tebou jich ceka na stejny prachy cely mraky.Nemas sanci.Jestli to policejni sef udela jak sam tvrdi ,ze bez milosti,tak se nauc makat s lopatou.Desider Stojka ti bude delat pristi roky big bossa.

manolla1 ( 9. března 2011 20:59 )

Njn. může být rád, že nezpůsobil dopravní nehodu a někoho nezabil !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání